Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

Congress C-60 retro audió kazetta,használt.

Film, Zene/Film, DVD/Egyéb

Congress C-60 retro audió kazetta,használt.

100 Ft

Tálaló (étkező) szekrény cseresznye színű

Otthon, Gépek, Szerszám/Bútorok/Konyhabútor

Balaton Bútorgyár fából készült tálaló szekrény 15 éves, kis felületi hibával 151 X 48 X 81 a mérete

60.000 Ft

3 darabos szekrénysor

Otthon, Gépek, Szerszám/Bútorok/Szekrények, Komód,

Sürgősen eladó 2 és fél méter használt szekrénysor, költözés miatt, nincs már neki hely, egyébként jó állapotú.magassága 210 cm. A ruhás szekrény egyik oldala vállfás, a másik polcos, a bárszekrény tükrös és világítás is van benne. Tartozik hozzá egy polcos szekrény, amihez még van plusz polc. Csak a ruhás van egyben, a másik kettő 2 szétszedhető darabból áll. Mivel sürgős, ma egész nap vagy hétfőn kora délelőtt olcsóbban elvihető.

17.000 Ft