Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

POLCTARTÓ-üveghez

Otthon, Gépek, Szerszám/Bútorok/Polc, Polcrendszerek, Fali polcok, TV állvány, Hifi állvány

1 klt Üvegpolc tartó készlet ( 2db polctartó+csavar,tipli) ezüst színű 150mm széles és max. 5mm vastag polchoz Eladó. ÚJ!!! Budapest III. - Békásmegyer

600 Ft

CSENGŐNYOMÓ-LEGRAND

Otthon, Gépek, Szerszám/Világítás, Villanyszerelés/Csengők, Hangjelzők

1db Felületi (falra szerelhető) Eladó ÚJ !!! Budapest III. - Békásmegyer

600 Ft

CLASSIC IRC81076 TÁVIRÁNYÍTÓ

Elektronika/Dokkoló hangszóró, Beltéri egység, Tartozék kábel/Távirányító, VHS, DV kazetta, DVD

Eladó egy az eredeti gyári Sony tv távirányítót helyettesítő után gyártót távirányító programozásra és az eredeti távirányító minden funkciókra alkalmas! CRT TV-n volt használva,a távirányító megkímélt kopás mentes újszerű állapotban van. a távirányító RM 841,816,817 Verziókat kezeli!

2.000 Ft

Eri Power konverter 5V-40W

Elektronika/Akkumulátor és töltő, Vaku és világítás, Fotó nyomtatás/Konverter, Közgyűrű és adapter, Előtét, Szűrő és szűrő adapter

Eladó: DC/DC Power Module In: 39 to /4V Out: 5V Pout: 40W PKA4411 PIL 95w43 Ericsson made in sweden Átvétel személyesen a lakcímemen,óbuda 3. ker.

4.000 Ft

VADONATÚJ 2 SZEMÉLYES ÁGGYÁ ALAKÍTHATÓ ( KIHÚZHATÓ ) KANAPÉ

Otthon, Gépek, Szerszám/Bútorok/Fotel, Ülőgarnitura, Lábtartó, Kanapé

Vadonatúj,2 személyes, egyszer sem használt kihúzható ággyá alakítható kanapé.

68.000 Ft