Doh√°ny mag Virginia kb 400- 500 mag AKCI√ď!

vegyszermentés gazdálkodásból származó

Aki 3 csomaggal rendel, az 6 csomagot kap + √°tv√°llalom a postai d√≠jat elsŇĎbbs√©gi lev√©l k√©nt.A magokat t√°lc√°ban csoportos magvet√©ssel m√°r janu√°r v√©ge-febru√°r k√∂zepe k√∂rny√©k√©n kisz√≥rjuk, mivel nagyon kicsik, aj√°nl√≥t kev√©s homokkal keverni. F√≥li√°ban vagy √ľvegh√°zban nevelj√ľk a pal√°nt√°kat mivel meleg √©s p√°ra ig√©nyesek. A felsz√≠nt v√©kony r√©tegben letakarjuk, pici f√∂ldel. Talpon nedvestj√ľk, ne sz√°radjon ki a f√∂ld, de ne ,,uszon‚ÄĚ a v√≠zben. Amikor el√©rte kb. az 5 cm-es nagys√°got, poharakba √°t√ľltetj√ľk. FIGYELEM! A n√∂v√©ny erŇĎs, de a gy√∂kerek nagyon v√©konyak, s√©r√ľl√©kenyek. Ez√©rt egy kisebb r√©szt a t√°lc√°b√≥l f√∂ldel egyŇĪt egy vizel megt√∂ltŇĎt t√°lc√°ba rakjuk, √≠gy k√∂nnyebb kiemelni. Ki√ľltet√©sre akkor alkalmas amikor legal√°bb 5-6 levele van, akkor m√°r sz√©pen fejlŇĎdik √©s elen√°lobb. A n√∂v√©nyt kacsolni kel, az oldalhajt√°sokat let√∂rni, √©s amikor kezd vir√°gozni, a vir√°gos hajt√°st le kel t√∂rni. √ćgy sz√©p eg√©szs√©ges √©s nagy leveleket hoz. Magass√°gban el√©rheti a 2-3 m√©tert is, a levelek hossza pedig a 60-80 cm-ert. √ćzre kezel√©s ut√°n kellemes, nem csip√∂s de erŇĎs. A sz√°r√≠t√°s, kezel√©st az√©rt aj√°nlatos elv√©gezni, hogy a majdnem 4.000 k√°ros anyagb√≥l, amit tartalmaz, az amm√≥nia kip√°rologhasson. Interneten a termeszt√©srŇĎl √©s felhaszn√°l√°si m√≥dr√≥l sokat lehet megtudni. A n√∂v√©nyek permetez√©s√©t gy√≥gyn√∂v√©ny alap√ļ permetl√©vel kezeltem, vegyszeres kezel√©sben nem r√©szes√ľltek.

Felt√©telek: Fizet√©s: rozsaszin postai csekken elŇĎre utal√°s ut√°n, banki √°tutal√°s, ut√°nv√©tel nem post√°zok.

A sz√°ll√≠t√°s a vevŇĎ k√∂lts√©g√©n postai √ļton t√∂rt√©nik.Ha t√∂bb term√©ket v√°s√°rol, a postai k√∂lts√©g csak egy lesz. Ha a v√°s√°rolt term√©kek v√©g√∂sszege el√©ri a 5.000 ft-ot, a postai k√∂lts√©geket ,,√ČN‚ÄĚ √°lom !


K√©rem √∂nt, a licit lez√°rta ut√°n 3 napon bel√ľl, vegye fel velem a kapcsolatot.N√ČZZE MEG A T√ĖBBI TERM√ČKEMET IS! √ČRDEMES!

Köszönöm hogy benézet és további kellemes vásárlást kívánok!

Címkék: dohány, mag, kert
Kateg√≥ria: H√°zi√°llat, Mez√Ķgazdas√°g ‚Äļ Mez√Ķgazdas√°gi ruh√°zat, Vet√Ķmagok, N√∂v√©nyv√©d√Ķk ‚Äļ Vet√Ķmagok