ORIGINÁL - hologramos termék és eredeti !!!
1db = 1500 Ft
1 doboz = 10500 Ft (7db)

FIGYELEM FONTOS OLVASD EL !!!

VeszĂ©lyesek lehetnek a hamisĂ­tvĂĄnyok – Hamis potencianövelƑk – OlcsĂł hĂșsnak hĂ­g a leve
A bevĂĄlt Ă©s orvos szakmailag biztonsĂĄgosnak tartott eljĂĄrĂĄsok sajnos költsĂ©gesek. Ennek is köszönhetƑ az, hogy a merevedĂ©st segĂ­tƑ gyĂłgyszerek a leggyakrabban hamisĂ­tott kĂ©szĂ­tmĂ©nyek. Ezek a hamisĂ­tvĂĄnyok a valĂłdihoz megszĂłlalĂĄsig hasonlĂł dobozban kerĂŒlnek „forgalmazĂĄsra”.
SzerencsĂ©s esetben csak a pĂ©nzĂ©t veszĂ­ti el a hiszĂ©keny vĂĄsĂĄrlĂł, azonban elƑfordulhat, hogy kĂĄros anyagokat, az ismert hatĂłanyagot mĂĄs mennyisĂ©gben, esetleg kĂĄbĂ­tĂłszert tartalmazhatnak, melynek elfogyasztĂĄsa akĂĄr halĂĄlos következmĂ©nnyel jĂĄrhat.
TanĂĄcsos tehĂĄt a gyĂłgyszertĂĄrban, orvos ĂĄltal felĂ­rt gyĂłgyszerkĂ©szĂ­tmĂ©nyeket megvenni. fontos, hogy a merevedĂ©st segĂ­tƑ kĂ©szĂ­tmĂ©nyek egyĂ©nre szabottan kerĂŒlnek beĂĄllĂ­tĂĄsra, tehĂĄt ami a szomszĂ©dnak hasznos, mĂĄs szemĂ©lyre nĂ©zve kĂĄros lehet.
bƑvebben itt :http://szexplaza.hu/2011/05/potenciazavar-legalis-es-illegalis-gyogyszerek-alternativ-gyógymódok/

1. MILYEN TÍPUSÚ TERMÉK A KAMAGRA ZSELÉ ÉS MILYEN PROBLÉMÁK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A KAMAGRA ZSELÉ az Ășgynevezett 5. tĂ­pusĂș foszfodieszterĂĄz-gĂĄtlĂłk 2008-ban kifejlesztett KAMAGRA Ășj termĂ©kcsalĂĄdjĂĄnak negyedik tagja. Nemi izgalom sorĂĄn a hĂ­mvesszƑ ereinek simaizomzatĂĄt elernyesztve, a barlangos testbe beĂĄramlĂł vĂ©r mennyisĂ©gĂ©nek növelĂ©sĂ©vel segĂ­ti elƑ a merevedĂ©st. KAMAGRA ZSELÉ csak szexuĂĄlis izgalom hatĂĄsĂĄra hat kedvezƑen a merevedĂ©s kialakulĂĄsĂĄra. Ne szedjen KAMAGRA ZSELÉ-t, ha Ön nƑ. A KAMAGRA ZSELÉ a fĂ©rfiak hĂ­mvesszƑ-merevedĂ©si zavarainak - a köznyelvben gyakran impotenciakĂ©nt emlĂ­tett ĂĄllapot - kezelĂ©sĂ©re szolgĂĄlĂł kĂ©szĂ­tmĂ©ny, ezen felĂŒl a merevedĂ©si zavarban nem szenvedƑ fĂ©rfiak esetĂ©ben is kĂ©pes a szexuĂĄlis teljesĂ­tƑkĂ©pessĂ©get fokozni. A hĂ­mvesszƑ-merevedĂ©si zavarban szenvedƑ fĂ©rfiak nem kĂ©pesek a hĂ­mvesszƑnek a nemi aktushoz szĂŒksĂ©ges mĂ©rtĂ©kƱ merevedĂ©sĂ©t elĂ©rni, ill. fenntartani
2. TUDNIVALÓK A KAMAGRA ZSELÉ HASZNÁLATA ELƐTT
Ne szedje a KAMAGRA ZSELÉ-t:
Ha Ön nitrĂĄt-szĂĄrmazĂ©kot vagy nitrogĂ©n-monoxid-donort tartalmazĂł gyĂłgyszert pl. amil-nitritet szed. Ezen gyĂłgyszereket gyakran alkalmazzĂĄk az angina (mellkasi fĂĄjdalom) enyhĂ­tĂ©sĂ©re. A KAMAGRA ZSELÉ nemkĂ­vĂĄnatos mĂłdon fokozhatja e gyĂłgyszerek hatĂĄsĂĄt. FeltĂ©tlenĂŒl közölje orvosĂĄval, ha Ön ilyen gyĂłgyszereket szed. Ha nem biztos benne, kĂ©rdezze meg kezelƑorvosĂĄt vagy gyĂłgyszerĂ©szĂ©t. Ha allergiĂĄs (tĂșlĂ©rzĂ©keny) a szildenafilra vagy a KAMAGRA ZSELÉ egyĂ©b összetevƑjĂ©re. Ha Önnek sĂșlyos szĂ­v- vagy mĂĄjbetegsĂ©ge van. Ha Önnek volt korĂĄbban szĂ©lĂŒtĂ©se (agy keringĂ©si zavara), szĂ­vrohama vagy alacsony a vĂ©rnyomĂĄsa. Ha Önnek ritkĂĄn elƑfordulĂł örökletes szembetegsĂ©ge van (pl. retinitis pigmentosa). Ha valaha elƑfordult ÖnnĂ©l nem-arteritiszes elĂŒlsƑ iszkĂ©miĂĄs optikus neuropĂĄtia miatt fellĂ©pƑ lĂĄtĂĄsvesztĂ©s.
KAMAGRA ZSELÉ fokozott elƑvigyĂĄzatossĂĄggal alkalmazhatĂł Közölje kezelƑorvosĂĄval Ha Ön sarlĂłsejtes vĂ©rszegĂ©nysĂ©gben (vörösvĂ©rsejt-rendellenessĂ©g), leukĂ©miĂĄban (a fehĂ©rvĂ©rsejtek rosszindulatĂș daganata), myeloma multiplexben (a csontvelƑ rĂĄkos folyamata) szenved vagy ha bĂĄrmilyen, a hĂ­mvesszƑjĂ©t Ă©rintƑ betegsĂ©ge vagy alakbeli rendellenessĂ©ge van. Ezekben a kĂłrfolyamatokban ugyanis kĂŒlönösen körĂŒltekintƑen kell meghatĂĄrozni a merevedĂ©si zavarok kezelĂ©sĂ©re javallt termĂ©keket, Ha Önnek problĂ©mĂĄi vannak a szĂ­vĂ©vel. Ebben az esetben orvosĂĄnak kell alaposan megvizsgĂĄlnia, hogy szĂ­ve alkalmas-e a szexuĂĄlis tevĂ©kenysĂ©ggel jĂĄrĂł többletterhelĂ©s elviselĂ©sĂ©re, Ha Ön gyomorfekĂ©lyben vagy vĂ©rzĂ©kenysĂ©gben (pl. hemofĂ­liĂĄban) szenved. A KAMAGRA ZSELÉ nem szedhetƑ egyĂŒtt mĂĄs, a merevedĂ©si zavarok kezelĂ©sĂ©re szolgĂĄlĂł gyĂłgyszerekkel. KĂŒlönleges szempontok a gyermekek kezelĂ©sekor A KAMAGRA ZSELÉ nem adhatĂł 18 Ă©ves kor alatti gyermekeknek.
KĂŒlönleges szempontok a vese- vagy mĂĄjbetegek kezelĂ©sekor
A KAMAGRA ZSELÉ alkalmazĂĄsa elƑtt közölje orvosĂĄval, ha Ön vese- vagy mĂĄjbeteg. Az orvosa alacsonyabb adagolĂĄst Ă­rhat elƑ. A KAMAGRA ZSELÉ mĂłdosĂ­thatja egyes gyĂłgyszerek hatĂĄsait, fƑkĂ©ppen a mellkasi fĂĄjdalom kezelĂ©sĂ©re alkalmazottakĂ©t. SĂŒrgƑssĂ©gi ellĂĄtĂĄs esetĂ©ben feltĂ©tlenĂŒl tĂĄjĂ©koztassa az Önt ellĂĄtĂł egĂ©szsĂ©gĂŒgyi szemĂ©lyzetet, hogy Ön KAMAGRA ZSELÉ-t (sildenafil-citrĂĄt)vett be. A KAMAGRA ZSELÉ nem kĂ­vĂĄnt mĂ©rtĂ©kben fokozhatja a nitrĂĄtkĂ©szĂ­tmĂ©nyek Ă©s az Ășn. nitrogĂ©n-monoxid-donor gyĂłgyszerek pl. amil-nitrit terĂĄpiĂĄs hatĂĄsait. Ezeket a szereket gyakran alkalmazzĂĄk az angina pektorisz (vagy \"mellkasi fĂĄjdalom\") kezelĂ©sĂ©re. A KAMAGRA ZSELÉ zselĂ© ezekkel a gyĂłgyszerekkel egyĂŒtt NEM alkalmazhatĂł. NĂ©hĂĄny, magas vĂ©rnyomĂĄs vagy prosztata panaszok kezelĂ©sĂ©re alfa-blokkolĂłt szedƑ betegnĂ©l ĂĄllĂł helyzetben szĂ©dĂŒlĂ©s Ă©s ĂĄjulĂĄsĂ©rzĂ©s jelentkezhet. Ezek a gyors felĂŒlĂ©skor vagy felĂĄllĂĄskor jelentkezƑ alacsony vĂ©rnyomĂĄs, az Ășn. ortosztatikus hipotenziĂł tĂŒnetei. Ezek a tĂŒnetek, melyek nĂ©hĂĄny olyan betegnĂ©l jelentkeztek, akik KAMAGRA ZSELÉ-t Ă©s alfa-blokkolĂłt szedtek egyidejƱleg, legnagyobb valĂłszĂ­nƱsĂ©ggel a szildenafil alkalmazĂĄsĂĄt követƑ 4 ĂłrĂĄn belĂŒl fordulnak elƑ. Annak Ă©rdekĂ©ben, hogy a tĂŒnetek jelentkezĂ©sĂ©nek valĂłszĂ­nƱsĂ©ge csökkenjen, az alfa-blokkolĂł gyĂłgyszerĂ©t Önnek rendszeres napi adagban kell bevennie, mielƑtt elkezdenĂ© szedni a KAMAGRA ZSELÉ-t. A KAMAGRA ZSELÉ egyidejƱ bevĂ©tele bizonyos Ă©telekkel vagy italokkal Ha a KAMAGRA ZSELÉ-t Ă©tkezĂ©s közben veszi be, hatĂĄsa kicsivel kĂ©sƑbb jelentkezhet. TerhessĂ©g Ă©s szoptatĂĄs: A KAMAGRA ZSELÉ alkalmazĂĄsa nƑknek nem javallt. A kĂ©szĂ­tmĂ©ny hatĂĄsai a gĂ©pjĂĄrmƱvezetĂ©shez Ă©s gĂ©pek ĂŒzemeltetĂ©sĂ©hez szĂŒksĂ©ges kĂ©pessĂ©gekre A KAMAGRA ZSELÉ szĂ©dĂŒlĂ©st okozhat Ă©s befolyĂĄsolja a lĂĄtĂĄst. TisztĂĄban kell lennie azzal, hogy milyen hatĂĄssal van Önre a KAMAGRA ZSELÉ, mielƑtt a volĂĄnhoz ĂŒlne vagy gĂ©pet ĂŒzemeltetne. Fontos informĂĄciĂłk a KAMAGRA ZSELÉ egyes összetevƑirƑl Amennyiben orvosa szerint Ön tĂșlĂ©rzĂ©keny nĂ©hĂĄny cukorra, mint pl. laktĂłz, forduljon orvosĂĄhoz, mielƑtt elkezdenĂ© hasznĂĄlni a KAMAGRA ZSELÉ-t
3. HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KAMAGRA ZSELÉ-t? A KAMAGRA ZSELÉ-t
kb. kb. 15 perccel a nemi aktus elƑtt kell bevenni, kevĂ©s vĂ­zzel lenyelni. A hatĂĄs hosszĂșsĂĄga 4-8 Ăłra.. A zselĂ©t annak porciĂłzĂĄsĂĄval lehet kisebb adagokra osztani 100 mg egy egĂ©sz, kettĂ©osztva 50 mg, nĂ©gyfelĂ© 25 mg-ot kapunk. Ha a KAMAGRA ZSELÉ alkalmazĂĄsa sorĂĄn annak hatĂĄsĂĄt tĂșl erƑsnek Ă©rzi, csökkentse az adagot. 24 ĂłrĂĄn belĂŒl 50mg-ra,100 mg többet alkalmazni nem szabad! A KAMAGRA ZSELÉ hatĂłanyaga kizĂĄrĂłlag szexuĂĄlis ingerlĂ©s esetĂ©n segĂ­ti elƑ a hĂ­mvesszƑ merevedĂ©sĂ©t. A gyĂłgyszer hatĂĄsĂĄnak kialakulĂĄsĂĄhoz szĂŒksĂ©ges idƑ szemĂ©lyenkĂ©nt vĂĄltozĂł, ĂĄltalĂĄban a fent leĂ­rtak szerint. ElƑfordulhat, hogy a bƑsĂ©ges Ă©tkezĂ©s alkalmĂĄval bevett KAMAGRA ZSELÉ hatĂĄsa ennĂ©l hosszabb idƑ elteltĂ©vel jelentkezik. Az egyidejƱleg fogyasztott alkohol ĂĄtmenetileg megakadĂĄlyozhatja a hĂ­mvesszƑ merevedĂ©sĂ©t. A KAMAGRA ZSELÉ hatĂĄsĂĄnak ZSELÉimĂĄlis kihasznĂĄlĂĄsa Ă©rdekĂ©ben lehetƑleg ne fogyasszon nagy mennyisĂ©gƱ alkoholt Ă©s coffeint (kĂĄvĂ©t, teĂĄt, energiaitalokat) Abban az esetben, ha a KAMAGRA ZSELÉ szedĂ©se ellenĂ©re sem sikerĂŒl megfelelƑ merevedĂ©st elĂ©rnie, vagy annak idƑtartama nem elegendƑ a nemi aktus befejezĂ©sĂ©hez, forduljon kezelƑorvosĂĄhoz. Naponta legfeljebb egy alkalommal vehetƑ be KAMAGRA ZSELÉ. Ha az elƑírtnĂĄl több KAMAGRA ZSELÉ-t vett be 100 mg-nĂĄl nagyobb mennyisĂ©gƱ KAMAGRA ZSELÉ bevĂ©tele nem fokozza a gyĂłgyszer hatĂĄsĂĄt, ellenben a mellĂ©khatĂĄsok szĂĄmĂĄnak növekedĂ©sĂ©t Ă©s sĂșlyosbodĂĄsĂĄt okozza.
4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK EllenƑrzött klinikai vizsgĂĄlatokban a leggyakoribb mellĂ©khatĂĄskĂ©nt fejfĂĄjĂĄsrĂłl vagy az arc kipirulĂĄsĂĄrĂłl, Ă©s kevĂ©sbĂ© gyakorikĂ©nt emĂ©sztĂ©si panaszokrĂłl, szĂ©dĂŒlĂ©srƑl, orrdugulĂĄsrĂłl, kalapĂĄlĂł szĂ­vdobogĂĄsrĂłl vagy lĂĄtĂĄszavarokrĂłl (a szĂ­nlĂĄtĂĄs Ă©s a fĂ©nyerƑssĂ©g Ă©rzĂ©kelĂ©sĂ©nek zavarai, homĂĄlyos lĂĄtĂĄs) szĂĄmoltak be. Ha a szexuĂĄlis egyĂŒttlĂ©t alatt vagy utĂĄna mellkasi fĂĄjdalmat Ă©rez, nem szabad nitrĂĄt tartalmĂș gyĂłgyszert bevennie, hanem azonnal orvoshoz kell fordulnia. IzomfĂĄjdalmak lĂ©phetnek fel, ha a KAMAGRA ZSELÉ-t naponta több mint egyszer alkalmazzĂĄk.
5. HOGYAN KELL A KAMAGRA ZSELÉ-t TÁROLNI? A KAMAGRA ZSELÉ gyermekektƑl elzĂĄrva tartandĂł. Legfeljebb 30 °C-on tĂĄrolandĂł. Az eredeti csomagolĂĄsban, nedvessĂ©gtƑl vĂ©dve tĂĄrolandĂł. A dobozon feltĂŒntetett lejĂĄrati idƑ utĂĄn ne hasznĂĄlja a KAMAGRA ZSELÉ-t. A lejĂĄrati idƑ a megadott hĂłnap utolsĂł napjĂĄra vonatkozik.

GyĂĄrtĂł: KAMAGRA (eredeti)
KategĂłria: 18 Ă©ven felĂŒlieknek â€ș 18 Ă©ven felĂŒli eszközök â€ș EgyĂ©b

InaktĂ­v

A termĂ©k inaktivĂĄlĂĄsra kerĂŒlt: 2016-01-06

Aktív hirdetések megtekintése

KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelƑ ORIGINAL szĂĄllĂ­tĂĄs Ă©s fizetĂ©s

  • UtĂĄnvĂ©ttel postĂĄzva: 1.800 Ft
  • SzemĂ©lyes ĂĄtvĂ©tel: 0 Ft
  • Postai csomagkĂ©nt elƑre utalĂĄs utĂĄn: 1.050 Ft