belépés | regisztráció
Az Alkupiacon jutalék és egyéb, rejtett díjak fizetése nélkül eladhatod holmjaidat. Nálunk licitálás helyett alkudozás van, így garantáltan nem fogod áron alul eladni. Termékeidet tömegesen, Excel táblázatban is feltöltheted. Részletek »
 

KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL

KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL

KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL

termékleírás

ORIGINÁL - hologramos termék és eredeti !!!
1db = 1500 Ft
1 doboz = 10500 Ft (7db)

FIGYELEM FONTOS OLVASD EL !!!

Veszélyesek lehetnek a hamisítványok – Hamis potencianövelők – Olcsó húsnak híg a leve
A bevált és orvos szakmailag biztonságosnak tartott eljárások sajnos költségesek. Ennek is köszönhető az, hogy a merevedést segítő gyógyszerek a leggyakrabban hamisított készítmények. Ezek a hamisítványok a valódihoz megszólalásig hasonló dobozban kerülnek „forgalmazásra”.
Szerencsés esetben csak a pénzét veszíti el a hiszékeny vásárló, azonban előfordulhat, hogy káros anyagokat, az ismert hatóanyagot más mennyiségben, esetleg kábítószert tartalmazhatnak, melynek elfogyasztása akár halálos következménnyel járhat.
Tanácsos tehát a gyógyszertárban, orvos által felírt gyógyszerkészítményeket megvenni. fontos, hogy a merevedést segítő készítmények egyénre szabottan kerülnek beállításra, tehát ami a szomszédnak hasznos, más személyre nézve káros lehet.
bővebben itt :http://szexplaza.hu/2011/05/potenciazavar-legalis-es-illegalis-gyogyszerek-alternativ-gyógymódok/

1. MILYEN TÍPUSÚ TERMÉK A KAMAGRA ZSELÉ ÉS MILYEN PROBLÉMÁK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A KAMAGRA ZSELÉ az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz-gátlók 2008-ban kifejlesztett KAMAGRA új termékcsaládjának negyedik tagja. Nemi izgalom során a hímvessző ereinek simaizomzatát elernyesztve, a barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelésével segíti elő a merevedést. KAMAGRA ZSELÉ csak szexuális izgalom hatására hat kedvezően a merevedés kialakulására. Ne szedjen KAMAGRA ZSELÉ-t, ha Ön nő. A KAMAGRA ZSELÉ a férfiak hímvessző-merevedési zavarainak - a köznyelvben gyakran impotenciaként említett állapot - kezelésére szolgáló készítmény, ezen felül a merevedési zavarban nem szenvedő férfiak esetében is képes a szexuális teljesítőképességet fokozni. A hímvessző-merevedési zavarban szenvedő férfiak nem képesek a hímvesszőnek a nemi aktushoz szükséges mértékű merevedését elérni, ill. fenntartani
2. TUDNIVALÓK A KAMAGRA ZSELÉ HASZNÁLATA ELŐTT
Ne szedje a KAMAGRA ZSELÉ-t:
Ha Ön nitrát-származékot vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert pl. amil-nitritet szed. Ezen gyógyszereket gyakran alkalmazzák az angina (mellkasi fájdalom) enyhítésére. A KAMAGRA ZSELÉ nemkívánatos módon fokozhatja e gyógyszerek hatását. Feltétlenül közölje orvosával, ha Ön ilyen gyógyszereket szed. Ha nem biztos benne, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ha allergiás (túlérzékeny) a szildenafilra vagy a KAMAGRA ZSELÉ egyéb összetevőjére. Ha Önnek súlyos szív- vagy májbetegsége van. Ha Önnek volt korábban szélütése (agy keringési zavara), szívrohama vagy alacsony a vérnyomása. Ha Önnek ritkán előforduló örökletes szembetegsége van (pl. retinitis pigmentosa). Ha valaha előfordult Önnél nem-arteritiszes elülső iszkémiás optikus neuropátia miatt fellépő látásvesztés.
KAMAGRA ZSELÉ fokozott elővigyázatossággal alkalmazható Közölje kezelőorvosával Ha Ön sarlósejtes vérszegénységben (vörösvérsejt-rendellenesség), leukémiában (a fehérvérsejtek rosszindulatú daganata), myeloma multiplexben (a csontvelő rákos folyamata) szenved vagy ha bármilyen, a hímvesszőjét érintő betegsége vagy alakbeli rendellenessége van. Ezekben a kórfolyamatokban ugyanis különösen körültekintően kell meghatározni a merevedési zavarok kezelésére javallt termékeket, Ha Önnek problémái vannak a szívével. Ebben az esetben orvosának kell alaposan megvizsgálnia, hogy szíve alkalmas-e a szexuális tevékenységgel járó többletterhelés elviselésére, Ha Ön gyomorfekélyben vagy vérzékenységben (pl. hemofíliában) szenved. A KAMAGRA ZSELÉ nem szedhető együtt más, a merevedési zavarok kezelésére szolgáló gyógyszerekkel. Különleges szempontok a gyermekek kezelésekor A KAMAGRA ZSELÉ nem adható 18 éves kor alatti gyermekeknek.
Különleges szempontok a vese- vagy májbetegek kezelésekor
A KAMAGRA ZSELÉ alkalmazása előtt közölje orvosával, ha Ön vese- vagy májbeteg. Az orvosa alacsonyabb adagolást írhat elő. A KAMAGRA ZSELÉ módosíthatja egyes gyógyszerek hatásait, főképpen a mellkasi fájdalom kezelésére alkalmazottakét. Sürgősségi ellátás esetében feltétlenül tájékoztassa az Önt ellátó egészségügyi személyzetet, hogy Ön KAMAGRA ZSELÉ-t (sildenafil-citrát)vett be. A KAMAGRA ZSELÉ nem kívánt mértékben fokozhatja a nitrátkészítmények és az ún. nitrogén-monoxid-donor gyógyszerek pl. amil-nitrit terápiás hatásait. Ezeket a szereket gyakran alkalmazzák az angina pektorisz (vagy \"mellkasi fájdalom\") kezelésére. A KAMAGRA ZSELÉ zselé ezekkel a gyógyszerekkel együtt NEM alkalmazható. Néhány, magas vérnyomás vagy prosztata panaszok kezelésére alfa-blokkolót szedő betegnél álló helyzetben szédülés és ájulásérzés jelentkezhet. Ezek a gyors felüléskor vagy felálláskor jelentkező alacsony vérnyomás, az ún. ortosztatikus hipotenzió tünetei. Ezek a tünetek, melyek néhány olyan betegnél jelentkeztek, akik KAMAGRA ZSELÉ-t és alfa-blokkolót szedtek egyidejűleg, legnagyobb valószínűséggel a szildenafil alkalmazását követő 4 órán belül fordulnak elő. Annak érdekében, hogy a tünetek jelentkezésének valószínűsége csökkenjen, az alfa-blokkoló gyógyszerét Önnek rendszeres napi adagban kell bevennie, mielőtt elkezdené szedni a KAMAGRA ZSELÉ-t. A KAMAGRA ZSELÉ egyidejű bevétele bizonyos ételekkel vagy italokkal Ha a KAMAGRA ZSELÉ-t étkezés közben veszi be, hatása kicsivel később jelentkezhet. Terhesség és szoptatás: A KAMAGRA ZSELÉ alkalmazása nőknek nem javallt. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekre A KAMAGRA ZSELÉ szédülést okozhat és befolyásolja a látást. Tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a KAMAGRA ZSELÉ, mielőtt a volánhoz ülne vagy gépet üzemeltetne. Fontos információk a KAMAGRA ZSELÉ egyes összetevőiről Amennyiben orvosa szerint Ön túlérzékeny néhány cukorra, mint pl. laktóz, forduljon orvosához, mielőtt elkezdené használni a KAMAGRA ZSELÉ-t
3. HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KAMAGRA ZSELÉ-t? A KAMAGRA ZSELÉ-t
kb. kb. 15 perccel a nemi aktus előtt kell bevenni, kevés vízzel lenyelni. A hatás hosszúsága 4-8 óra.. A zselét annak porciózásával lehet kisebb adagokra osztani 100 mg egy egész, kettéosztva 50 mg, négyfelé 25 mg-ot kapunk. Ha a KAMAGRA ZSELÉ alkalmazása során annak hatását túl erősnek érzi, csökkentse az adagot. 24 órán belül 50mg-ra,100 mg többet alkalmazni nem szabad! A KAMAGRA ZSELÉ hatóanyaga kizárólag szexuális ingerlés esetén segíti elő a hímvessző merevedését. A gyógyszer hatásának kialakulásához szükséges idő személyenként változó, általában a fent leírtak szerint. Előfordulhat, hogy a bőséges étkezés alkalmával bevett KAMAGRA ZSELÉ hatása ennél hosszabb idő elteltével jelentkezik. Az egyidejűleg fogyasztott alkohol átmenetileg megakadályozhatja a hímvessző merevedését. A KAMAGRA ZSELÉ hatásának ZSELÉimális kihasználása érdekében lehetőleg ne fogyasszon nagy mennyiségű alkoholt és coffeint (kávét, teát, energiaitalokat) Abban az esetben, ha a KAMAGRA ZSELÉ szedése ellenére sem sikerül megfelelő merevedést elérnie, vagy annak időtartama nem elegendő a nemi aktus befejezéséhez, forduljon kezelőorvosához. Naponta legfeljebb egy alkalommal vehető be KAMAGRA ZSELÉ. Ha az előírtnál több KAMAGRA ZSELÉ-t vett be 100 mg-nál nagyobb mennyiségű KAMAGRA ZSELÉ bevétele nem fokozza a gyógyszer hatását, ellenben a mellékhatások számának növekedését és súlyosbodását okozza.
4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Ellenőrzött klinikai vizsgálatokban a leggyakoribb mellékhatásként fejfájásról vagy az arc kipirulásáról, és kevésbé gyakoriként emésztési panaszokról, szédülésről, orrdugulásról, kalapáló szívdobogásról vagy látászavarokról (a színlátás és a fényerősség érzékelésének zavarai, homályos látás) számoltak be. Ha a szexuális együttlét alatt vagy utána mellkasi fájdalmat érez, nem szabad nitrát tartalmú gyógyszert bevennie, hanem azonnal orvoshoz kell fordulnia. Izomfájdalmak léphetnek fel, ha a KAMAGRA ZSELÉ-t naponta több mint egyszer alkalmazzák.
5. HOGYAN KELL A KAMAGRA ZSELÉ-t TÁROLNI? A KAMAGRA ZSELÉ gyermekektől elzárva tartandó. Legfeljebb 30 °C-on tárolandó. Az eredeti csomagolásban, nedvességtől védve tárolandó. A dobozon feltüntetett lejárati idő után ne használja a KAMAGRA ZSELÉ-t. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik.

egyéb adatok

Gyártó: KAMAGRA (eredeti)
Kategória: Delikátesz, ajándék, egyéb18 éven felülieknekEgyéb

Kérdezz az eladótól vagy mondd el a véleményed!

Név:Email:
Üzenet szövege:

Üzenetküldéshez be kell jelentkezned!

Az üzenet elküldésével elfogadod Pont24 Group Kft. adatkezelési tájékoztatójában és a felhasználási feltételekben foglaltakat.

Tibor szeptember 14., 22:19
erdekelne 1-2 doboz jelentkezz kerlek!
Krisz június 05., 09:40
Helló! Ma vagy holnap hol és mikor lehetne átvenni 1- 2 darabot?
Gergő április 28., 12:11
Szia szűkségem lenne azonal 1doboz zselére hol tudnám át venni és mennyi
Csabi február 23., 19:44
Szia, kamagra zselé kellene 5 dobozzal, személyesen hol lehetne átvenni, és mennyi lenne az ára?kösz. Csabi
inpotent január 10., 13:23
Szia, Ha érdekel van 3000ft/doboz áron vol.1-es kamagrám

KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL adatai

 • Árukód: 23481921409
 • Eladó: djteglaKAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL
  infók az eladóról
 • Áru helye: Gödöllő (Pest megye)
 • Állapot: új
 • Fizetési mód: Utánvéttel postázva,
  Személyes átvétel,
  Postai csomagként előre utalás után
 • Szállítási költség: a vevőt terheli
 • Alku lejár: soha

KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL szállítás és fizetés

 • Utánvéttel postázva: 1.800 Ft
 • Személyes átvétel: 0 Ft
 • Postai csomagként előre utalás után: 1.050 Ft
KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL kapcsolódó termékek
Eladó KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL adatai:
KAMAGRA (eredeti)
KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL
KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL
ORIGINÁL - hologramos termék és eredeti !!! 1db = 1500 Ft 1 doboz = 10500 Ft (7db) FIGYELEM FONTOS OLVASD EL !!! Veszélyesek lehetnek a hamisítványok – Hamis potencianövelők –.
Kategória: Egyéb
Árukód: 23481921409
Ár: 1500 Ft
Alku lejár:
Eladó: djtegla
Állapot: új
Tovább az Alkupiacra »

hirdetés
bezár

Ha sürgősen kölcsönre van szüksége, jelezze igényét a www.provident.hu oldalon!