ORIGINÁL - hologramos termék és eredeti !!!
1db = 1500 Ft
1 doboz = 10500 Ft (7db)

FIGYELEM FONTOS OLVASD EL !!!

Veszélyesek lehetnek a hamisítványok – Hamis potencianövelők – Olcsó húsnak híg a leve
A bevált és orvos szakmailag biztonságosnak tartott eljárások sajnos költségesek. Ennek is köszönhető az, hogy a merevedést segítő gyógyszerek a leggyakrabban hamisított készítmények. Ezek a hamisítványok a valódihoz megszólalásig hasonló dobozban kerülnek „forgalmazásra”.
Szerencsés esetben csak a pénzét veszíti el a hiszékeny vásárló, azonban előfordulhat, hogy káros anyagokat, az ismert hatóanyagot más mennyiségben, esetleg kábítószert tartalmazhatnak, melynek elfogyasztása akár halálos következménnyel járhat.
Tanácsos tehát a gyógyszertárban, orvos által felírt gyógyszerkészítményeket megvenni. fontos, hogy a merevedést segítő készítmények egyénre szabottan kerülnek beállításra, tehát ami a szomszédnak hasznos, más személyre nézve káros lehet.
bővebben itt :http://szexplaza.hu/2011/05/potenciazavar-legalis-es-illegalis-gyogyszerek-alternativ-gyógymódok/

1. MILYEN TÍPUSÚ TERMÉK A KAMAGRA ZSELÉ ÉS MILYEN PROBLÉMÁK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A KAMAGRA ZSELÉ az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz-gátlók 2008-ban kifejlesztett KAMAGRA új termékcsaládjának negyedik tagja. Nemi izgalom során a hímvessző ereinek simaizomzatát elernyesztve, a barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelésével segíti elő a merevedést. KAMAGRA ZSELÉ csak szexuális izgalom hatására hat kedvezően a merevedés kialakulására. Ne szedjen KAMAGRA ZSELÉ-t, ha Ön nő. A KAMAGRA ZSELÉ a férfiak hímvessző-merevedési zavarainak - a köznyelvben gyakran impotenciaként említett állapot - kezelésére szolgáló készítmény, ezen felül a merevedési zavarban nem szenvedő férfiak esetében is képes a szexuális teljesítőképességet fokozni. A hímvessző-merevedési zavarban szenvedő férfiak nem képesek a hímvesszőnek a nemi aktushoz szükséges mértékű merevedését elérni, ill. fenntartani
2. TUDNIVALÓK A KAMAGRA ZSELÉ HASZNÁLATA ELŐTT
Ne szedje a KAMAGRA ZSELÉ-t:
Ha Ön nitrát-származékot vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert pl. amil-nitritet szed. Ezen gyógyszereket gyakran alkalmazzák az angina (mellkasi fájdalom) enyhítésére. A KAMAGRA ZSELÉ nemkívánatos módon fokozhatja e gyógyszerek hatását. Feltétlenül közölje orvosával, ha Ön ilyen gyógyszereket szed. Ha nem biztos benne, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ha allergiás (túlérzékeny) a szildenafilra vagy a KAMAGRA ZSELÉ egyéb összetevőjére. Ha Önnek súlyos szív- vagy májbetegsége van. Ha Önnek volt korábban szélütése (agy keringési zavara), szívrohama vagy alacsony a vérnyomása. Ha Önnek ritkán előforduló örökletes szembetegsége van (pl. retinitis pigmentosa). Ha valaha előfordult Önnél nem-arteritiszes elülső iszkémiás optikus neuropátia miatt fellépő látásvesztés.
KAMAGRA ZSELÉ fokozott elővigyázatossággal alkalmazható Közölje kezelőorvosával Ha Ön sarlósejtes vérszegénységben (vörösvérsejt-rendellenesség), leukémiában (a fehérvérsejtek rosszindulatú daganata), myeloma multiplexben (a csontvelő rákos folyamata) szenved vagy ha bármilyen, a hímvesszőjét érintő betegsége vagy alakbeli rendellenessége van. Ezekben a kórfolyamatokban ugyanis különösen körültekintően kell meghatározni a merevedési zavarok kezelésére javallt termékeket, Ha Önnek problémái vannak a szívével. Ebben az esetben orvosának kell alaposan megvizsgálnia, hogy szíve alkalmas-e a szexuális tevékenységgel járó többletterhelés elviselésére, Ha Ön gyomorfekélyben vagy vérzékenységben (pl. hemofíliában) szenved. A KAMAGRA ZSELÉ nem szedhető együtt más, a merevedési zavarok kezelésére szolgáló gyógyszerekkel. Különleges szempontok a gyermekek kezelésekor A KAMAGRA ZSELÉ nem adható 18 éves kor alatti gyermekeknek.
Különleges szempontok a vese- vagy májbetegek kezelésekor
A KAMAGRA ZSELÉ alkalmazása előtt közölje orvosával, ha Ön vese- vagy májbeteg. Az orvosa alacsonyabb adagolást írhat elő. A KAMAGRA ZSELÉ módosíthatja egyes gyógyszerek hatásait, főképpen a mellkasi fájdalom kezelésére alkalmazottakét. Sürgősségi ellátás esetében feltétlenül tájékoztassa az Önt ellátó egészségügyi személyzetet, hogy Ön KAMAGRA ZSELÉ-t (sildenafil-citrát)vett be. A KAMAGRA ZSELÉ nem kívánt mértékben fokozhatja a nitrátkészítmények és az ún. nitrogén-monoxid-donor gyógyszerek pl. amil-nitrit terápiás hatásait. Ezeket a szereket gyakran alkalmazzák az angina pektorisz (vagy \"mellkasi fájdalom\") kezelésére. A KAMAGRA ZSELÉ zselé ezekkel a gyógyszerekkel együtt NEM alkalmazható. Néhány, magas vérnyomás vagy prosztata panaszok kezelésére alfa-blokkolót szedő betegnél álló helyzetben szédülés és ájulásérzés jelentkezhet. Ezek a gyors felüléskor vagy felálláskor jelentkező alacsony vérnyomás, az ún. ortosztatikus hipotenzió tünetei. Ezek a tünetek, melyek néhány olyan betegnél jelentkeztek, akik KAMAGRA ZSELÉ-t és alfa-blokkolót szedtek egyidejűleg, legnagyobb valószínűséggel a szildenafil alkalmazását követő 4 órán belül fordulnak elő. Annak érdekében, hogy a tünetek jelentkezésének valószínűsége csökkenjen, az alfa-blokkoló gyógyszerét Önnek rendszeres napi adagban kell bevennie, mielőtt elkezdené szedni a KAMAGRA ZSELÉ-t. A KAMAGRA ZSELÉ egyidejű bevétele bizonyos ételekkel vagy italokkal Ha a KAMAGRA ZSELÉ-t étkezés közben veszi be, hatása kicsivel később jelentkezhet. Terhesség és szoptatás: A KAMAGRA ZSELÉ alkalmazása nőknek nem javallt. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekre A KAMAGRA ZSELÉ szédülést okozhat és befolyásolja a látást. Tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a KAMAGRA ZSELÉ, mielőtt a volánhoz ülne vagy gépet üzemeltetne. Fontos információk a KAMAGRA ZSELÉ egyes összetevőiről Amennyiben orvosa szerint Ön túlérzékeny néhány cukorra, mint pl. laktóz, forduljon orvosához, mielőtt elkezdené használni a KAMAGRA ZSELÉ-t
3. HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KAMAGRA ZSELÉ-t? A KAMAGRA ZSELÉ-t
kb. kb. 15 perccel a nemi aktus előtt kell bevenni, kevés vízzel lenyelni. A hatás hosszúsága 4-8 óra.. A zselét annak porciózásával lehet kisebb adagokra osztani 100 mg egy egész, kettéosztva 50 mg, négyfelé 25 mg-ot kapunk. Ha a KAMAGRA ZSELÉ alkalmazása során annak hatását túl erősnek érzi, csökkentse az adagot. 24 órán belül 50mg-ra,100 mg többet alkalmazni nem szabad! A KAMAGRA ZSELÉ hatóanyaga kizárólag szexuális ingerlés esetén segíti elő a hímvessző merevedését. A gyógyszer hatásának kialakulásához szükséges idő személyenként változó, általában a fent leírtak szerint. Előfordulhat, hogy a bőséges étkezés alkalmával bevett KAMAGRA ZSELÉ hatása ennél hosszabb idő elteltével jelentkezik. Az egyidejűleg fogyasztott alkohol átmenetileg megakadályozhatja a hímvessző merevedését. A KAMAGRA ZSELÉ hatásának ZSELÉimális kihasználása érdekében lehetőleg ne fogyasszon nagy mennyiségű alkoholt és coffeint (kávét, teát, energiaitalokat) Abban az esetben, ha a KAMAGRA ZSELÉ szedése ellenére sem sikerül megfelelő merevedést elérnie, vagy annak időtartama nem elegendő a nemi aktus befejezéséhez, forduljon kezelőorvosához. Naponta legfeljebb egy alkalommal vehető be KAMAGRA ZSELÉ. Ha az előírtnál több KAMAGRA ZSELÉ-t vett be 100 mg-nál nagyobb mennyiségű KAMAGRA ZSELÉ bevétele nem fokozza a gyógyszer hatását, ellenben a mellékhatások számának növekedését és súlyosbodását okozza.
4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Ellenőrzött klinikai vizsgálatokban a leggyakoribb mellékhatásként fejfájásról vagy az arc kipirulásáról, és kevésbé gyakoriként emésztési panaszokról, szédülésről, orrdugulásról, kalapáló szívdobogásról vagy látászavarokról (a színlátás és a fényerősség érzékelésének zavarai, homályos látás) számoltak be. Ha a szexuális együttlét alatt vagy utána mellkasi fájdalmat érez, nem szabad nitrát tartalmú gyógyszert bevennie, hanem azonnal orvoshoz kell fordulnia. Izomfájdalmak léphetnek fel, ha a KAMAGRA ZSELÉ-t naponta több mint egyszer alkalmazzák.
5. HOGYAN KELL A KAMAGRA ZSELÉ-t TÁROLNI? A KAMAGRA ZSELÉ gyermekektől elzárva tartandó. Legfeljebb 30 °C-on tárolandó. Az eredeti csomagolásban, nedvességtől védve tárolandó. A dobozon feltüntetett lejárati idő után ne használja a KAMAGRA ZSELÉ-t. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik.

Gyártó: KAMAGRA (eredeti)
Kategória: 18 éven felülieknek18 éven felüli eszközökEgyéb

Inaktív

A termék inaktiválásra került: 2016-01-06

Aktív hirdetések megtekintése

KAMAGRA ZSELÉ 100mg Potencia növelő ORIGINAL szállítás és fizetés

  • Utánvéttel postázva: 1.800 Ft
  • Személyes átvétel: 0 Ft
  • Postai csomagként előre utalás után: 1.050 Ft