belépés | regisztráció
Az Alkupiacon jutalék és egyéb, rejtett díjak fizetése nélkül eladhatod holmjaidat. Nálunk licitálás helyett alkudozás van, így garantáltan nem fogod áron alul eladni. Termékeidet tömegesen, Excel táblázatban is feltöltheted. Részletek »
 

AZ EZERARCÚ TÖNKÖLYBÚZA

AZ EZERARCÚ TÖNKÖLYBÚZA

AZ EZERARCÚ TÖNKÖLYBÚZA

termékleírás

A tönkölybúza már 8000 éve terem a Kárpát-medencében, de a XIX. században a feledés homályába veszett. Az új búzafajták kiszorították ezt a télálló, szárazságtűrő, a mostoha körülményeket is elviselő, de szerencsére napjainkban újra felfedezték. Legendás élettani hatásokat tulajdonítottak a tönkölynek, amit ma már kísérletekkel, vizsgálatokkal igazoltak. Sikértartalma ásványianyag-tartalma magasabb, mint bármelyik más gabonáé, beltartalmi értéke egyedülálló, vitaminokban, aminosavakban gazdag, magas a tápértéke, pelyvája antibiotikus hatású, sőt gyógyító erővel is rendelkezik. A könyvből megismerhető ennek a sokoldalú, a biotermesztésbe jól beilleszthető növénynek a története, termesztésmódja, felhasználási lehetőségei, táplálkozásunkban betölthető szerepe, természetes gyógyító hatása.

egyéb adatok

Gyártó: MEZŐGAZDA KIADÓ
Kategória: Könyv, újságGasztronómia, szakácskönyvekEgyéb

Kérdezz az eladótól vagy mondd el a véleményed!

Név:Email:
Üzenet szövege:

Üzenetküldéshez be kell jelentkezned!

Az üzenet elküldésével elfogadod Pont24 Group Kft. adatkezelési tájékoztatójában és a felhasználási feltételekben foglaltakat.

AZ EZERARCÚ TÖNKÖLYBÚZA adatai

 • Árukód: 18700A981375
 • Eladó: Books.hu bolt
  infók az eladóról
 • Áru helye: Budapest
 • Állapot: új
 • Fizetési mód: Futárszolgálattal,
  Személyes átvétel
 • Szállítási költség: rugalmas
 • Alku lejár: soha
Eladó AZ EZERARCÚ TÖNKÖLYBÚZA adatai:
MEZŐGAZDA KIADÓ
AZ EZERARCÚ TÖNKÖLYBÚZA
AZ EZERARCÚ TÖNKÖLYBÚZA
A tönkölybúza már 8000 éve terem a Kárpát-medencében, de a XIX. században a feledés homályába veszett. Az új búzafajták kiszorították ezt a télálló, szárazságtűrő, a mostoha.
Kategória: Egyéb
Árukód: 18700A981375
Ár: 1870 Ft
Alku lejár:
Eladó: books
Állapot: új
Tovább az Alkupiacra »

hirdetés
bezár

Ha sürgősen kölcsönre van szüksége, jelezze igényét a www.provident.hu oldalon!