Eladó Díszes mini tölgyfahordó - zsír új - \

Eladó a képeken látható zsír új, \"bontatlan\" - még az eredeti műanyag védőfóliában lévó - díszes tölgyfahordó a teljes tartozékaival. A \"rossz nyelvek\" szerint kiválóan alkalmas pálinka, viszki, vagy netán bor tárolására a szükséges előkezelés elvégzése után. (Lásd későbbi leírást!) Kecses és hasznos dísze lehet étkezőnek, borospincének, vagy akár a társalgónak is. Az Új Hordó “Beavatása” Az új hordó nem alkalmas azonnal pálinka vagy bor tárolására,érlelésére. Legelősször be kell áztatni (teli kell tölteni hideg vízzel és naponta pótolni az elszivárgó vizet ) majd megvárni amíg a hordó bedagad és nem szivárog sehol és jópárszor átöblíteni, hogy a kiázó csersavak ne tegyék tönkre a pálinkát. Ha 1-2 nap alatt bedagad a hordó,akkor is javasolt az 1-2 hét áztatás. Az első pár töltéskor javaslom hetente ellenőrizni a hordóba töltött pálinka minőségét. Néhány töltés után már lehet hónapokig majd évekig is tárolni a hordóban a pálinkát. . A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben

15.000 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 3772

Megnézem 
Eladó Gázöngyújtó -nagyon modern- MAO-tól

Értékes és ritka darabja lehet egy arra szakosodott gyűjteménynek a képeken látható régi, de mégis nagyon modern -tölthető- gázöngyújtó. Nem lánggal ég, hanem a képeken is jól látható módon izzik A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

4.000 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 76

Megnézem 
Eladó Retro gázöngyújtó - fémből

Értékes és ritka darabja lehet egy arra szakosodott gyűjteménynek a képeken látható régi, de a megjelenésekor már nagyon modern -tölthető- gázöngyújtó. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

2.000 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 77

Megnézem 
Eladó IPM teljes évfolyam 1985

Egyben eladó a képeken látható teljes IPM évfolyam 1985-ből. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően a termék személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

4.500 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 50

Megnézem 
Eladó IPM teljes évfolyam 1984 + különszám

Egyben eladó a képeken látható teljes IPM évfolyam 1984-ből. Hozzá tartozik még az évi különszám is. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően a termék személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

5.000 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 60

Megnézem 
Eladó IPM teljes évfolyam 1983

Egyben eladó a képeken látható teljes IPM évfolyam 1983-ból. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően a termék személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

4.500 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 35

Megnézem 
Eladó IPM teljes évfolyam 1982

Egyben eladó a képeken látható teljes IPM évfolyam 1982-ből. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően a termék személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

4.500 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 33

Megnézem 
Eladó IPM teljes évfolyam 1981

Egyben eladó a képeken látható teljes IPM évfolyam 1981-ből. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően a termék személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

4.500 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 26

Megnézem 
Eladó IPM teljes évfolyam 1980

Egyben eladó a képeken látható teljes IPM évfolyam 1980-ból. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően a termék személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

4.500 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 18

Megnézem 
Eladó IPM teljes évfolyam 1979

Egyben eladó a képeken látható teljes IPM évfolyam 1979-ből. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően a termék személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

4.500 Ft

Feladva: 2019. szeptember 09.

Megtekintve: 25

Megnézem 
Eladó Exponáló zsinór nagyon régről - hibátlan állapotban

Eladó a képeken látható hibátlan, 28 cm hosszú exponáló zsinór a múltból. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

Inaktív

2.000 Ft

Feladva: 2019. augusztus 30.

Megtekintve: 56

Megnézem 
Eladó Nagy teljesítményű szivattyú

Eladó a képen látható teljesen felújított (tekercselés, szimering és kondenzátor csere, festés, stb.) újszerű állapotban lévő 1 fázisú, 220 voltos, klasszikus, 1 lépcsős \\\\\\\"Bajai\\\\\\\" szivattyú. A mély kútból simán feltölti akár a házi hydrofort is, ezzel biztosítva a normális vízellátást. Előzetes egyeztetést követően személyes átvétel a III. kerületben, mert a súlya miatt nem postázom. További kérdések esetén mindent megbeszélhetünk akár telefonon is, hogy egyezségre juthassunk.

Inaktív

15.000 Ft

Feladva: 2019. augusztus 15.

Megtekintve: 246

Megnézem 
Eladó Suzuki Swift 2010- jobb első légterelő

Eladó a képeken látható Suzuki Swift 2010- jobb első ablakra való sérülés mentes légterelő (Szatuna). Nekem csak bal oldali kellett volna, de mivel sem a kereskedelemben, sem bontókban, sem ezeken a \"PIACOK\"-on nem találtam, ezért kénytelen voltam venni egy párat készletben. Akinek csak a jobb oldali kell, mert balesetben csak ez tört el, vagy sérült meg, az jól jár vele ezen az áron, mert párban kapható csak minimum 8000 forint feletti összegért. A terméket jellegéből és méretéből fakadóan nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor előzetes egyeztetést követően személyesen átvehető a III. kerületben. Az esetleges kérdésekre szívesen válaszolok.

Inaktív

2.000 Ft

Feladva: 2019. július 20.

Megtekintve: 1417

Megnézem 
Eladó Eladó családi ház Csernelyben

Szilvásváradtól 7 km.-re, Csernelyben családi okok miatt -sürgősen- eladó a 98 négyzetméteres hasznos lakótérrel rendelkező összkomfortos családi ház (étkező, három nagy szoba, fürdőszoba előtérrel és nagy előszoba) a hozzá épített garázzsal, terménytárolóval, a szuterénben lévő nagy főzőkonyhával, kamrával és kazánházzal. A hideg időkben tetszés szerint vegyes tüzelésű, vagy gázkazánnal biztosítható a központi fűtés útján a lakótér igények szerinti hőmérséklete. A fedett felső terasz alatt egy nagy gyümölcstároló van, ahol a hidrofor is található, ami a kút vizét hasznosítva (udvar- és kertlocsolás, gépkocsimosás, jószágok itatása, stb.) csökkenti a vezetékes víz használatáért fizetendő díjakat. A szennyvízcsatorna bekötés megtörtént, használata biztosított a megfelelő kiépítés és rácsatlakoztatás alapján. Az ingatlanhoz a baromfi udvaron túl nagy kert tartozik (lásd képek!) gyümölcsfákkal (több fajta alma, szilva, meggy és egy-egy körte illetve cseresznyefa, valamint két nagy bő termésű diófa) és ezen belül konyhakerttel. Az utcafronti kis kertben egy kis szőlőlugas is van. Az udvaron két \"szárazalja\" is ki lett alakítva, amik biztosítják a tűzifa megfelelő tárolását. Ha további kérdése van, bátran telefonáljon!

Az ilyenkor szokásos javítások (festés, csempepótlás, stb.) elvégzése után azonnal költözhető a sikeres adásvételt követően

Inaktív

4.500.000 Ft

Feladva: 2019. július 20.

Megtekintve: 2819

Megnézem 
Eladó Bendzsó- Mogyoróssy-Budapest

Eladó sorba került a képeken látható BENDZSÓ. Akitől kaptam, anno ezen játszott zenekarban a múlt század közepe táján. A húrok eredetiek. A használat nyomai láthatóak, de szerintem nem befolyásolják azt. A nyakon lévő felirat szerint a Mogyoróssy műhelyben készült Budapesten. Megfelelő tisztítás és karbantartás után kedves dísze lehet egy erre szakosodott gyűjteménynek, illetve szóra is bírható a hangszert használni tudó zenészek kezében. Hozzáértés hiányában én a portalanításon kívül komolyabb javítást vagy karbantartást nem végeztem rajta. Nem szeretnék kárt okozni a hangszeren. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben Esetleges kérdésre szívesen válaszolok a megjelölt telefonszámon . A gyártóról röviden: Mogyoróssy Gyula 1896-ban nyitotta meg hangszerkészítő műhelyét a Rákóczi út 71. szám alatti ház udvarában, de már 1892-től aktív volt mint hangszerkészítő. Híresek voltak vonós hangszerei, ezek gyártása mellett a cimbalom tökéletesítésén fáradozott, az általa gyártott acélgerendázat a cimbalom hangját tartósan csengővé tette, ritkábban kellett hangoltatni. Gyártási körét mindig az adott kor igénye szerint bővítette; az 1920-as években harmonikákat, rézfúvós hangszereket, sőt egész zenekari felszereléseket kínált vevőkörének, majd az 1930—1940-es években orgonát, harmóniumot, az akkoriban népszerű jazz-együttesek részére dobfelszereléseket, szaxofonokat, bőgőket gyártott. A gyár épületét a II. világháborúban bombatalálat érte, majd 1945-ben végleg bezárt.

Inaktív

25.000 Ft

Feladva: 2019. június 23.

Megtekintve: 205

Megnézem 
Eladó Talpmasszírozó papucs  41-es

Eladó a képeken látható állapotban lévő színű, 41-es méretű talpmasszírozó papucs. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

Inaktív

500 Ft

Feladva: 2019. június 20.

Megtekintve: 66

Megnézem 
Eladó Büszt - Dzerzsinszkij plasztika

Eladó -a képeken látható- Féliksz Edmundovics Dzerzsinszkij /1877-1926 / lengyel származású személy, az orosz titkos rendőrség a \"CSEKA\" megalapítójának 18 cm magas mellszobra. 1917. december 7-én Dzerzsinszkíj javaslatot tett a bolsevik forradalommal szemben ellenséges erők felszámolását célzó \"Összoroszországi Rendkívüli Bizottság az Ellenforradalom és a Szabotázs elleni Harcra\" elnevezésű, rendkívül széles jogosítványokkal rendelkező szervezet felállítására, amely orosz nevének kezdőbetűi után kapta a CSEKA rövidített elnevezést. Lenin Dzerzsinszkíjt tette meg a szervezet első elnökének. A szobrot nem postázom. Előzetes egyeztetést követően átvehető a III. kerületben.

Inaktív

3.000 Ft

Feladva: 2019. május 20.

Megtekintve: 185

Megnézem 
Eladó Ékszerész (ötvös) üllő,  - hibátlan

Eladó a képeken látható méretű, újszerű állapotban lévő, hibátlan ékszerész,(ötvös) ill. órás üllő. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

Inaktív

4.500 Ft

Feladva: 2019. május 07.

Megtekintve: 438

Megnézem 
Eladó 2 db sorkövető ezres 2012-ből

Eladó a képeken látható hibátlan (unc) állapotban lévő 2 db sorkövető ezres, amiről köztudott, hogy 2018 10 31-n kivonják a forgalomból, így már ilyen állapotban lévő sorozat nehezen lesz fellelhető a napi használat során. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően az eladásra kínált „áru” személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

Inaktív

3.000 Ft

Feladva: 2019. május 03.

Megtekintve: 74

Megnézem 
Eladó 3 db sorkövető ezres 2009-ből

Eladó a képeken látható hibátlan (unc) állapotban lévő 3 db sorkövető ezres, amiről köztudott, hogy 2018 10 31-n kivonják a forgalomból, így már ilyen állapotban lévő sorozat nehezen lesz fellelhető a napi használat során. A terméket nem postázom. Ha erre vezet az út, vagy erre jár egy ismerős, akkor egy előzetes telefonos egyeztetést követően az eladásra kínált „áru” személyesen megtekinthető és átvehető a III. kerületben.

Inaktív

4.500 Ft

Feladva: 2019. május 03.

Megtekintve: 107

Megnézem