P1956  2015. március 09. 08:15  Direkt link

Tisztelt mindenki!
Ettől a campo 2 egyénnel ne foglalkozzatok, mert szórakozásból van ezen az oldalon. Ugyanis nem valószínű, hogy rendelkezik a kínált termékkel és mégis alkudozik és hiteget. Nekem több mint egy hónapig hazudozott! (De ez a jobbik fajta, mert nem került pénzembe!). Ez a campo2 egy "imposztor"!
  joszai.judit  2012. július 26. 16:07  Direkt link
Sziasztok.Új vagyok ezen az oldalon.Eladtam a termékemet,már többször írtam emailt a vevőnek és sms-t is de nem reagált semmit.Meddig várjak?Ennek 1 hete.Tudom nem sok idő telt el de valami reakciót el lehet várni ennyi idő után nem?
  albatros1  2011. október 24. 08:51  Direkt link
Köszönöm pillango58 !
  pillango58  2011. október 24. 07:57  Direkt link
Szia! Kattints rá az illetőre nevére. Aztán a jobb fent sarok, piros kis pici TILTÓLISTA felirat.
  albatros1  2011. október 24. 06:55  Direkt link
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy hol van itt olyan, hogy személyes tiltólista? Hol keressem? Sajnos nem találom. :( Válaszotokat előre is köszönöm!
  triplaP  2011. október 01. 11:34  Direkt link
Sziasztok!
Sajnos engem is sikerült egy "vevőnek" felbosszantania.
Lassan két hete megnyerte a terméket, első körben közölte hogy neki utánvétellel kell, utána meg hogy időre.
Nem utalt, nem küldtem.
Érdemes várni még udvariasságból 4 napot? Akkor jár le a két hét. Vagy szerintetek csak tegyem fel újra a terméket és adjak negatívot?
  doni15  2011. július 24. 19:16  Direkt link
Kedves Alkupiacos társaim, kedves Adminok!!
Nálam végleg betelt a pohár az idős, rokkant, őzvegyasszonnyal kapcsolatban, aki a következő felhasználói neveken vásárolt tőlem: Nagy Tamás, Tamás Nagy, tamás nagy, tomika77. Az első vásárlásra 2011 fevruár 21-én került sor. Azóta több terméket is vásárolt tőlem elvileg, mert gyakorlatilag üzlet a mai napig nem lett belőle. Az utolsó igéret július 10-12 - ei fizetési határidővel érkezett, ma 24-e van. Hol eltűnik, hol egy újabb alkulval újra előkerül. Végleg elfogyott a türelmem.Nem értem, ha tényleg olyan rosszul áll anyagilag, akkor miért vásárol ilyen esztelenül. Aki még mindig nem hiszi, hogy Marika nem tartozik a korrekt vevők közé, annak ajánlom nézze meg a fennt említett felhasználói oldalakat. Csak magyarázkodik, haladékot kér, hivatkozik betegségre, unokákra, beteg rokkant lányára, de kinek nincs problémája. Mint már neki is megírtam, van egy magyar közmondás, mi szerint: "Addig nyújtozkodj, amíg a takarod ér!"
Érdemes lenne ezen elgondolkodnia.
Ha meg van még a tiltólista, akkor én ezennel használni fogom.
Köszönöm türelmeteket.
  z-kata  2011. július 04. 11:28  Direkt link
Értékelő: hireske (vevő) Szia Keresd meg a negáimat ott lépj be a nevére és be jönn a felhasználói oldala ,ezek a levelek onnan vannak átmásolva. Teljesen hivatalos levelek,amiket mindenki elolvashassa. Puszi Kata
  pillango58  2011. július 04. 10:59  Direkt link
Te Kata,

Küld,de-érdeklődök,hogy-milen-tételek-vannak-a-Tibeti-ezüstből,és-hány%-os-ezüst?
Írd-le,hog-kb-hány-kg-van,és-az-árat,és-utána-beszélük!Jó?

ezt Ctr+C-vel másoltad? Mert ez azért önmagáért beszél:)
Én máris teszem tiltólistára, csak végre valaki mondja meg, hova lett a gomb???? !!!!!!
  z-kata  2011. július 04. 10:10  Direkt link
HOGY JUTOTT ESZÉBEN BELÉPNI a hireskének????
IME AZ ÉRTÉKELÉSEM!!!!
Értékelő: z-kata (eladó) Dátum: 2011. január 06. 15:46 termékkód: 5934189001
Negatív vélemény: Én több levelet nem irogatok,hisz ugy sem válaszolsz. Utolsó belépés: 2010. december 11. 21:03 Mire várjak még??
  z-kata  2011. július 04. 10:10  Direkt link
HOGY JUTOTT ESZÉBEN BELÉPNI a hireskének????
IME AZ ÉRTÉKELÉSEM!!!!
Értékelő: z-kata (eladó) Dátum: 2011. január 06. 15:46 termékkód: 5934189001
Negatív vélemény: Én több levelet nem irogatok,hisz ugy sem válaszolsz. Utolsó belépés: 2010. december 11. 21:03 Mire várjak még??
  z-kata  2011. július 04. 07:43  Direkt link
Kedves Adminok,és mindenki!
Ma kaptam vagy 5 negát a " hireske" felhasználotól.Ezzel a szöveggel:
Ugyan az az eladó.Azért kell negatív értékelést adnom,mert roma vagyok,és az eladó el állt attól.hogy megvásároljam,szerintem nem is az a minőség volt!
Tavaly novemberben vásárolt illetve leütött termékeket,majd a felhasználoi oldalára irt leveleimre egyszer sem válaszolt,ezt mindenki olvassa el!!Utolsó levelem jan 2-án irtam,és megirtam hogy ujra hirdettem a termékeket,most juliusban,pedig ezzel,hogy ö roma stb elálltam az eladástól.Kérdem én ,hogy honnan tudtam volna a hireske nevéböl,hogy ö ki? és ö honnan tudta hogy nem az a minőség??
Na mindegy : én többet itt nem is akarok erröl levelezni,mivel megrágalmazott ,a személyiségem ,az eladásaimat rongálta és valotlant állitott én a feljelentésem a holnapi nap megteszem ellene,mert ugy tüntettet fel mint egy faj gyülölöt megrágalmazott.(itt biztos szükség lesz az alku piacra is ) Ez nem egy egyszerű rossz indulatú negativ, ez túl lött a célon.
Ezeket a leveleket irtam a felhasználó oldalára.
z-kata, 2010. december 11. 11:00
Szia Kérsz még valamit,vagy küldhettem az adatokat?? z-kata
z-kata, 2010. december 11. 11:28
Szia Eddig 770ft+posta
hireske, 2010. december 11. 21:03
Szia!
Küld,de-érdeklődök,hogy-milen-tételek-vannak-a-Tibeti-ezüstből,és-hány%-os-ezüst?
Írd-le,hog-kb-hány-kg-van,és-az-árat,és-utána-beszélük!Jó?
Köszi.
További-szép-hétvégét-neked!
z-kata, 2010. december 12. 10:52
Szia Ami van azokat teszem fel. Nem olyan sok van . Láttam alkudoztál még azokra tedd rá azt az összeget amit neked megér ,és lehet áll az alku.A freemailon nem akar elmenni a levél.
A tibeti ezüst egyfajta ezüstötvözet (40% ezüst tartalommal),amit hagyományos tibeti kézi technológiával készítenek. Kissé göröngyös felülete miatt az általunk ismert ú.n. sterling ezüstnél valamivel sötétebb.
Szerte a világon a legnépszerűbb divatelemek egyike.
z-kata, 2010. december 29. 09:33
Szia Kéred a megnyert termékeket?? Várom válaszod
BUÉK Kata
z-kata, 2011. január 02. 14:23
Szia Kéred a megnyert termékeket?? Várom válaszod .Holnap ujra hirdettem
  pillango58  2011. június 29. 14:29  Direkt link
Na gyerekek, ilyet se pipáltam még, pedig hatodik éve aukciózok már.

Jucus931204

Vett tőlem egy ékszert. Ki van írva nálam, hogy kérem a kedves vevőket, 3 napon belül vegyék fel velem a kapcsolatot, hogy ne idegeskedjek a vételi szándék komolysága miatt. Képzeljétek, ez a vevő betartotta a 3 napot, fel is vette velem a kapcsolatot, de tudjátok hogy? Se szó, se beszéd, adott egy semleges értékelést...

Levélben rákérdeztem, mégis ezt hogy gondolja, de válaszra sem méltatott. Természetesen tiltólistára teszem, és mindenkinek ezt ajánlom, mert ajaj, van ott probléma szerintem:)

Persze, majd ha megtalálom a tiltólistát, mert már megint eltűnt. Ti látjátok valahol?
  [törölt felhasználó]  2011. június 22. 14:25  Direkt link
Péter33 mikor a sokadik üzenet váltás után odakerül a sor h kikéne fizetni e hogy eltudjam küldeni hirtelen nem kell neki és hibás értéktelen dolgokra cserélne végén azt irja nincs rá pénze! az ilyen miért regisztrál? akkor ne is irjon!

engedtem is azárbol .. de kell neki 35 db eredeti dvdm de ad érte irott cdt hát köszi nem! felháboritó de teljesen! kiirtam hogycsak eredeti dvd filmekre cserélek erre irja parabola antenna , leirtam szépen hogy nemkell nincs szükségem rá utána irja mi kell blabla a véégn meg irja ad erte irott cdt, ennyire értetlen legyenvalakihogy nemkell az irott cdje meg az antennája!? sokkal többetér az afilm mint egy irott karcos cd.. felidegesit!
  olbia07026  2011. június 01. 11:40  Direkt link
sziasztok!
vásároltam egy terméket itt az a piacon egy bolttól. kicsit az én hibám is, mert nem tudtam, hogy azzal a sdhc memóriakártyával kompatibilis-e a pda készülékem vagy nem. nem volt gond (noha a számlát elrontották...a javítást se küldték meg...így a könyvelőhöz sem jutott el időben)találtam neki más helyet. jó volt a fényképezőbe - felismerte a gép - bár használva nem volt. aztán az e-könyvemben próbáltam ki. feltettem rá pár iskolai anyagot aztán ennyi. be sem olvassa a kártya tartalmát. kapcsolatba léptem az eladó bolttal, de még be sem fejeztem a mondókámat, máris kilépett...otthagyott lógva...vártam még kicsit, hogy visszajön, vagy szól, hogy vevő érkezett és kiszolgálná - várjak...valamit. de nem. most mit csináljak? kapjam magam és menjek át a 13. kerületbe? felháborító
  pillango58  2011. április 18. 07:48  Direkt link
Nahát fiúk, imádlak titeket:)))
  Alkupiac Admin  2011. április 18. 07:23  Direkt link
@pillango58: beállítottuk, hogy tömeges feltöltéskor a termékek ne 60 napig maradjanak fent, hanem amíg eladásra nem kerülnek.
:)
  pillango58  2011. április 10. 16:33  Direkt link
Kedves alkupiacos fiúk!

Nagyon-nagyon örülök az "amíg el nem adom" funkciónak. Hála égnek, nem kell lejáratkor kibányászni a tételeket a listából és újra indítani.
Most már csak az a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy az exceles feltöltésnél nem lehetne ezt alapként beállítani vagy esetleg választhatóvá tenni?
  z-kata  2011. április 05. 13:18  Direkt link
Szia kisslaci /Laci/ Nem neked szántam a levelem mert én a Ti ügyeteket nem ismerem.Én csupán a saját véleményem és tapasztalatomat irtam le.Velem mindig korrekt volt én csak ezt tudom irni .Szioka Kata
  kisslaci  2011. április 05. 11:47  Direkt link
Igen Kata valóban így van,de hidd el nekem csak ígérgetett.
Nem én tettem tiltólistára sem először és olyan levelet írt amit nem érdemeltem meg.
Nem tudom te mit tettél volna helyemben.
A negatívról meg ne is beszéljünk.
Vártam egy hónapot rá,nem teljesített és még ő ajándékozott meg egy negával.
Az én véleményem az hogy ha valaki ki alkuszik egy árat magának,akkor arra ne hónapokat kellessen várni,mert szerintem nem azért vagyunk itt.
Bár lehet nekem is sírnom kellene hogy milyen beteg vagyok.
Lehet azt mondjátok most hogy nincs igazam,de én beszéltem vele telefonon is leveleztünk is és én tudom hogy milyen ember.
NEM MEGBÍZHATÓ!!!!
  z-kata  2011. április 05. 10:07  Direkt link
Sziasztok ! A Tamás Nagy felhasználohoz írt véleményekhez szeretnék hozzá szólni. Marika többször vásárolt tőlem,és MINDIG amikor tudott utalt. Tényleg nagyon beteg asszony !! és mint ahogy pillangó is irta elsem tudom képzelni ,hogy van ereje ,türelme alkudozni.Le a kalappal elötte és még a másik 2 vásárlom elött is akik szintén ilyen betegek!!!Még valami én a Tamás Nagynak március 20-án elöre elküldtem a csomit /4000ft/ mert tudom hogy 10-12 én utalni fog,mint máskor megtette. Ezt a topit én inditottam régen ,hogy a szorakozó alkudozok neveit itt letudjuk irni,hogy mindenki látni tudja kik ők, de higgyétek el MARIKA az nem csak szorakozik. Szerintem embernek születtűnk !! és sok mindent meg kell érteni,mert ma Ő holnap Mi. z-kata /KATA/
  kisslaci  2011. április 04. 21:19  Direkt link
Szia Hozosimon!

Csak ki tartás ,ennyit tudok neked mondani,oltári nagy türelem kell a Tamás Nagyhoz.Én őszinte leszek még ha mások támadni is fognak érte,nem hiszem el hogy olyan beteg mint ahogy ő azt előadja.
Ha az lenne akkor kisebb gondja is nagyobb lenne annál amit itt csinál a piacon.
  pillango58  2011. április 04. 20:21  Direkt link
Jól van Hozsó, zárjátok rövidre a dolgot:)
  hozsosimon  2011. április 04. 19:41  Direkt link
Pillango58......írtam neki levelet, hogy elkerülte a figyelmét, vagy lesz aki átveszi a terméket Budapesten. :)
  hozsosimon  2011. április 04. 19:33  Direkt link
Igen, én is erre gondoltam. Köszönöm. Írok neki, ha már ő nem veszi fel velem a kapcsolatot.
  pillango58  2011. április 04. 19:12  Direkt link
Ő egy - velem - kedves, beteg, vidéki asszony. Azon csodálkozok, h egyáltalán a számcsihoz tud ülni:) Szerintem mindkettőtöknek jobb, ha felhívod a figyelmét erre a feltételedre. Ne menjen hiába az időd:)
  hozsosimon  2011. április 04. 18:50  Direkt link
Ez jó vicc.....most nézem, hogy Tamás Nagy névvel Vas megyében lakik....erre kíváncsi leszek, mert minden termékem leírása abból áll, hogy csak Budapest 15. kerületében adom át a terméket és csak személyesen, no posta..... :) Vas megyéből fog felutazni Pestre? :)
  hozsosimon  2011. április 04. 18:39  Direkt link
Kisslaci....
Tőlem tegnap vásárólt a Nagy Tamás névvel fent levő ember. Kíváncsi vagyok, hogy nekem is csak igérget-e...
  olbia07026  2011. március 30. 02:45  Direkt link
sziasztok
bocsánat, hogy ide írok, de nekem nagyon fontos lenne...

A CÉG NEM FIZETETT KI MÉG MINDIG!!!! MÁR JÓ IDEJE ÍGÉRIK, DE SAJNOS VÁRNI KELL. NEKEM IS. márc.24re ígérték (mondták, majd hívnak - ez még nem történt meg!) MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK MIATTA. - EZ MOST NEM AZ ÉN HIBÁM. próbálom megoldani a helyzetet, de közel 900óra minusszal (ezt várom pénzben a biztonsági cégtől) .....
aki nem tud várni attól elnézést kérek, és ha akar, természetesen vállalom a negatív "kritikát".

köszönöm szépen
  pillango58  2011. március 23. 11:25  Direkt link
Végülis, ha így történt, igazad van. Ami nem megy, azt ne erőltessük:)
Sok sikert neked is!
  kisslaci  2011. március 23. 11:12  Direkt link
Én már nem szeretnék tőle semmit,én mindent megtettem a sikeresség érdekében /telefon,több email/.
Meghirdettem újból a terméket hátha elmegy mert volt egy másik vásárló aki folyamatosan alkudott rá.Tényleg sajnálom hogy mástól vette el a lehetőséget.
Látom neked is boltod van.Én is üzemeltetek egy kis boltocskát.üdv és sok vásárlót kívánok neked.
  pillango58  2011. március 23. 10:55  Direkt link
Látod, ilyen az élet, összefutnak a szálak:)))
Ez az eset is mutatja, h nincs két egyforma vevő, két egyforma adásvétel. Én törekszem a jó kapcsolatra és ha lehet, próbálok egy ügy (adásvétel) végéig eljutni.

A közös ügyünk nem azért fuccsolt be, mert én nem vártam rád, hanem azért, mert sokalltad a postaköltséget:) - gyorsan végignéztem a levelezésünket, nehogy hülyeséget írjak.

Viszont ebből is láthatod, h nem vagyok elfogult, és ott próbálok segíteni, ahol csak tudok.

Szerintem az özvegyasszonnyal tisztázzátok a dolgot, mert velem eddig mindig korrekt volt.
  kisslaci  2011. március 23. 09:59  Direkt link
pillangó!
Egyébként most látom hogy én pont tőled kaptam negatív értékelést,úgy tudom hogy egy hét elteltével miután vásároltam nálad egy fülbevalót.Igaz hogy itt nem, de az topliciten ugyan ezt megvásároltam tőled.Ezt a negatívat már nem lehet vissza vonni?
Én is visszavonom ha lehet.üdv
  kisslaci  2011. március 23. 09:53  Direkt link
Szia Pillangó!
Valószínű,mert nekem írt hogy miért raktam tiltólistára,hol ott még akkor sem értékelés sem tiltólista én általam nem volt.
Amit mondanom sem kell hogy nekem nem tetsző hangnemben.
Természetesen határidőt már tőlem is kapott,de azt sem tartotta be.
Közben látom hogy másokkal meg alkudozik.Én egy hónapot vártam rá,persze ezt is úgy hogy én hívtam telefonon mert a leveleimre nem válaszolt,miután össze kevert valakivel már azt írta hogy nem is kell neki tőlem a termék.Te mit tettél volna helyemben,te vársz két hónapot egy utalásra?
  pillango58  2011. március 23. 08:53  Direkt link
Ez a felhasználó tőlem nagyon sok ékszert vett már. Mindig rendesen fizetett. Volt, h a betegsége miatt határidőt kért, a következő nyugdíjáig, és akkor pontosan, lelkiismeretesen meg is küldte a pénzt. Nem lehet, h valami félreértés történt köztetek?
  kisslaci  2011. március 22. 22:48  Direkt link
Egyébként Nagy Tamás felhasználó névvel van a piacon.
  kisslaci  2011. március 22. 22:45  Direkt link
Sziasztok!
Én már nem sokáig bírom amit velem csinál a majdnem vásárlóm.Mióta negatívval értékeltem azóta folyamatosan írogat és sérteget.Ez itt az utolsó levele,csak azért másolom be hogy láthassátok hogy még mindig engem okol az ő hibájáért.Tényleg törlöm inkább magamat már.
Tisztelt KISS Úr! Nemtehetek róla hogy ön nemtudja mi az a gerinc sérv,hogy az ember teljesen mozgásképtelen,ordítani tudna a fájdalomtól,s nem kérdezi mikor jöjjön elő.Én nem csak öntől rendeltem,s amíg jól voltam,közel 60.000-ft-ot utaltam különböző helyekre más más eladóknak.Én nemszoktam játszani a vásárlással,most is csak türelmet kértem,nem pedig azt hogy nem kell.NemVagyok már gyerek,aki szórakozik,nemtudom mi abba az élvezet.Én egy rokkant özvegyasszony vagyok,s az unokáimnak szokok vásárolni.Hála Istennek az alkupiac 90%-a nagyon korekt eggyüttérző ember akik aggodnak,s érdeklődnek az állapotom felől.Még maga is lebetegedhet,s majd ha nemtudja az utalást időbe teljesíteni,kivánom,hogy magával is így járjanak el,mint ön énvelem,s ilyen hangnemü leveleket kapjon mint én öntől.ÜDV. ÖZV.Szalmer Gáborné
  baszti216  2011. március 22. 13:42  Direkt link
Kedves Margit !
Egy a kedves vevönk akinek a tieddel együtt 4 negája lesz!
Én a napokban 2 hét után le negáztam..Utálom az ilyen embereket ,mert ha ritkán is vásárolok az aukciós oladalakon mihelyst leütök valamit utalok...Nem veszem el mástól a lehetöséget nem szórakozok más idejével,pénzével ez igy korrekt..
Én már beállitottam az oldalamon ,hogy negások és nem lellenörzött "vevök" ne tudjanak vásárolni ,pont azért mert már annyira felbaszták az agyamat ezek az emberek,talán menjenek ki a játszótérre és ott szórakozzanak ...
Nem tudom mit élveznek ezen..
Ráadásul a kedves vevönek a szám sem élt amin beregizett..
Ettöl függetlenül sok sikeres adás-vételt kivánok neked !!!
  margit8  2011. március 22. 12:46  Direkt link
Köszönöm.És ez csak úgy hirtelen felindulásból.Egyszer voltam,úgy,hogy közben kaptam másikat abból amit venni akartam és írtam az eladónak,hogy lemondom az üzletet,talán későn kapta meg a levelet vagy nem is kapta meg de nem nekem írt hanem adott egy negatívot.Nem éreztem jogosnak de úgy éreztem megérdemlem mert nem írtam többször,hogy biztosan megértette e,hogy nem aktuális az üzlet.Van olyan vevő akire hetek óta várok de legalább ő írt egy idő után,hogy közbe jött valami.
Gondolom sok rossz tapasztalat van ami be sem kerül ide,eddig én sem írtam,csak a negyedik aztán az ötödik olyan eset után ami bosszantó egy kicsit úgy érzem megint átvertek.
Margó
  kisslaci  2011. március 22. 12:35  Direkt link
Sziasztok,teljesen igazat adok az előttem szólónak.
  margit8  2011. március 22. 12:18  Direkt link
Sziasztok.Hát most már nálam is kezd elszakadni a cérna.Szerintem ide jön sok olyan ember akit máshonnan már ki tiltottak és velünk szórakoznak.Most már negyedszer "vertek" át.Nem részletezem de volt egy csízma amit még március elsején nyertek meg és azóta sem utaltak,érdeklődésemre "Kéred a csízmát?" a válasz ennyi "Kell a csízma"de sem utalás sem semmi.Most meg világba eggyezkedés egy telefonra alkudozás,ahogy kell,meg eggyezünk"szerintem"én küldöm a számlaszámot ő küldi a címet és,hogy mikor utal,várom az utalást semmi,írok,hogy talán gond van?(Elég megértő vagyok és tudok várni ha kell)A válasz írt három napja (ekkor írta meg a címét)és én azóta nem válaszoltam,most már tárgytalan.Nem értem ezeket az embereket vagy akarok venni valamit mert kell és szükségem van rá vagy nem.Miért kell szórakozni másokkal?Hogyan lehetne kiszűrni az ilyen embereket.Még értékelni sem tudom a "vevőt"mert alkudoztunk és lejárt a telefon így olyan mintha nem is vette volna meg.Talán még is jobb lenne ha szigorúbbak lennének a feltételek itt is.
Bocsi de muszály volt kiírnom magamból.
Margó
  kisslaci  2011. március 20. 15:39  Direkt link
Szia doni15!
Köszönöm a biztatást,igazán jól jött.
Csak már hagyná abba a partnerem a levelezéseit,érdekes eddig nem jelentkezett csak a negatív után és még ő érzi magát megsértve.
  csigabiga3  2011. március 20. 15:24  Direkt link
Veletek is megtörtént, hasonló termék aktiválásánál, hogy az egyik: "2. alkategória" nevű fülnél nem tudtok választani, csak a kérjük válasszon opció létezik, ezért aktiválni sem tudom a hirdetést.
Nem találtam olyan lehetőséget sem, ahol jelezni lehet technikai problémát.
Üdv.
M.
  doni15  2011. március 20. 14:57  Direkt link
Üdv. kisslaci! Tudom nem nagy vigasz, de én is ok nélkül kaptam negatívat. Több terméket vásároltam egy eladótól. Az adásvételt le is bonyolítottuk, fizettem, ő küldte a terméket, ami hozzá teszem használhatatlan vacak volt, Ennek ellenére elkészítettem róla a pozitiv értékelést. Ő nem értékelt. Aztán eltelt közel egy év és láss csodát elkészítette a vételemről a negatív értékelést, azzal, hogy az adásvétel nem jött létre. Nagyon dühös lettem, felhívtam, még neki állt feljebb. "Előfordul, boccs" Ennyí volt a reakció és lecsapta a telefont. Utána hiába próbáltam hívni, írtam neki már nem reagált. Pedig csak annyit szerettem volna, hogy írjon egy helyesbítést az oldalamon. Szerintem ez nem lett volna nagy kérés. Hát ennyi az én történetem. Van 47 pozítív értékelésem és e miatt ott csúfoskodik egy negatív. Már túl tettem magam rajt, neked is ezt javaslom. Fel a fejjel, emiatt ne hagyd el az oldalt.
  kisslaci  2011. március 20. 12:01  Direkt link
ÍRTAM NEKI,DE MÉG VÁLASZOLNI SEM VÁLASZOL.
ENGEM NAGYON BÁNT EZ A NEGATÍV.
  pillango58  2011. március 20. 10:21  Direkt link
Sajnos az elkerülhetetlen, h néha belefutunk ilyen "kedves" partnerekbe.
DE: írtál neki, h csináljatok egy próbalicitet, s akkor kiderül, h nem te tetted tiltólistára? Javaslom neked ezt a lépést, hátha így visszavonja a negát.
Üdv.
Rózsika
  kisslaci  2011. március 20. 10:14  Direkt link
Miért adhat nekem egy olyan majdnem vásárló negatív értékelést aki nem teljesítette A VÁSÁRLÁSSAL JÁRÓ KÖTELEZETTSÉGÉT?
Erre nincs valami megoldás?Jogtalanul kaptam 1 hónapot vártam az utalásra levelet írtam neki amire nem válaszolt.Telefonon felhívtam 10-ére igérte az utalást ma már 20. van.Aztán valaki tiltó listára tette mert gondolom ott sem fizetett .Akkor nekem küldött egy levelet amit most bemásolokKedves Gyöngyi!Nemtudom miért raktál tiltólistára,??Próbáltalak elérni,hogy nagyon beteg vagyok.Kiújult a gerincsérvem,szinte csuszok mászok a lakásba.Én előbb kérdezek,s csak azután itélkezek.Az unokámé lett volna az a gyűrü.Csak az a baj,hogy a honap végén,vagy a jövőhónap elején tudtam volna fizetni.Csodálatos az a gyűrü,de ezek után tőled nem kell.Nagyon bánt,nem elég a bajom,még becstelennek is néznek.Ez nagyon fáj.Isten veled.Marika
Így hogy lehet a PIACON MEGMARADNI?mindenki csak azt látja hogy negás vagyok.Természetesen nem az én hibámból.Lehet hogy inkább törlöm magam inenn,én nem fogok szórakozni ilyen emberekkel.
  doni15  2011. március 19. 18:32  Direkt link
Ez tök jó, hogy szólunk, " valami nem stimmel" és teljesül a kívánságunk. Köszi, köszi, bárcsak az élet más területén is ilyen gyorsan és egyszerűen érvényesülhetne a kőz akarata.
  z-kata  2011. március 19. 18:30  Direkt link
Köszönjük szépen Kata
  Alkupiac Admin  2011. március 19. 18:20  Direkt link
Néhány hete lelőttük ezt a funkciót, mert érkezett két visszajelzés, miszerint teljesen felesleges. Úgy látszik, mégsem, így érvényesült a köz akarata: visszaállítottuk, újra működik :)
  z-kata  2011. március 15. 18:06  Direkt link
Sziasztok Én sem találom az "alkuk száma szerinti keresést",pedig az nagyon jó funkcio volt.
  doni15  2011. március 15. 00:58  Direkt link
Sziasztok Adminok!
Igazán nem szeretnélek zaklatni benneteket, de megint gondom van, mégpedig az, hogy nem találom az "alkuk száma szerinti keresést". Eddig működött, ma viszont már nincs ilyen lehetőség. Nézzetek rá, ha időtők engedi. Köszönöm. :)
  pillango58  2011. március 08. 17:48  Direkt link
Édes kis adminkáim!

Keresek egy funkciót, de azt hiszem nincs. Pedig nagggggggyon jó lenne: menet közben akarom változtatni a fixárast alkura - vagy fordítva. Jelen pillanatban én ezt csak úgy tudom elérni, h inaktiválom a tételt, majd átmegyek az inaktív tételek közé, ott megkeresem a kérdéses tételt, "újraindítom", s a felugró ablakban kipipálom a fixárast.

Nem rövid folyamat, pláne olyan sok tételnél, mint amivel én dolgozok.
Ehhez tegyük hozzá előzményként, hogy - a számomra nagyon szimpatikus - táblázatfeltöltéssel feltolok mondjuk 20 tételt, ami ebben a formában csak fixáras lehet. De én ebből a 20-ból csak 5-öt akarok fixre, a többit alkura. Így a 15 tételt egyesével inaktiválnom kell, majd újraindítani az előbb említett módon.

Ugye, milyen nehézkes, hosszú folyamat?
Ugye, találtok rá gyógyszert?

Puszi nektek!
Rózsila
  pillango58  2011. március 08. 17:41  Direkt link
Kedves Olbi!

Érdekes hozzászólás ez. Szerintem induljunk ki abból, hogy aki veszi a fáradtságot és regisztrál, majd kitölti az adatlapot, feltölti a fotókat, valóban el akarja adni a portékáját. És hogy nem válaszol mindenkinek? Na bumm! Ha nekem valaki nem válaszol, úgy értékelem, hogy negatív a válasza. Vagyis nem fogadja el az ajánlatomat. Bár legritkább esetben kell írni, hiszen az adatlapon rendszeresített gombbal elküldhetem az eladónak a saját ajánlatomat. Szerintem ezen ne húzd fel magadat. Nem éri meg! Annyi sok szép cucc van itt, menj tovább és válassz másikat:))
Sok sikert!
  olbia07026  2011. március 07. 12:28  Direkt link
sziasztok
igen lassan nekem is elmegy a kedvem az egésztől.

vannak különböző "unatkozó fajták" akik ócsárolni mást, - nem eladni vagy rásózni másra a szutykaikat - jönnek erre az oldalra?
igen akadnak.
a barátnőnk kapott egy igen érdekes hangvételű levelet:

Szia!Ha jól értelmezem a dolgot csak azokkal vagy hajlandó levelezni akik ingyen adnak neked dolgokat!Hát így is lehet csinálni;-)!!!De nekem ez nem szimpi!!!Bocsi a zavarásért!!!

érdekes, igaz? a következő pedig ez volt:


Hát akkor ezt végképp nem értem!!!Mért nem kommunikálsz és írsz vissza annak aki korrekt üzletet akar csinálni veled!!!Csak annak aki ajándékként odaadja!!!Na mind1!!!A TÉNYEK magukért beszélnek:-)!!!Szervusz!!!


ez is szívhez szóló.

hát kedves TE! kérlek olvasd el rendesen a bemutatkozó oldalát ennek a hölgynek akinek írtad. - mert úgy tűnik ennyiből kiismertél egy embert. Remélem sosem leszel olyan körülmények között, hogy mindazt át kelljen élned.
Az Ő gyermekei mindig tisztelettudóak, szépen járnak és tisztán.
azon kívül jó tanulók, és csak azért mert neked nem írt vissza, annak a válasza is egyszerű. amikor átjön hozzánk már csak itt tud netezni. de most nem tud, az én 2 gyermekemre vigyáz, mert a feleségem nincs jól. de ez nem ide tartozik.
szóval kérdem én, ez egy alkudozós oldal? ha igen, miért nem lehet nekem megmondani mennyiért kívánom megvásárolni az aktuális terméket? sokszor beleszól az eladó, hogy nem, annyiért nem adja, de mást is ha veszek úgy máris olcsóbb, de nem a számomra reális áron kínálja.
aki el is kívánja adni a termékeit az hirdessen!
  Alkupiac Admin  2011. március 07. 09:32  Direkt link
doni15: Köszönjük észrevételed, javítottuk a hibát.
  Alkupiac Admin  2011. március 06. 20:41  Direkt link
Kedves Mindenki,

sajnos, mint a többi online piactér, mi is folyamatosan harcolunk az ügyeskedőkkel, csalókkal. Az értékelések mellett ennek a jegyében készült a tiltólista funkció, aminek segítségével egy-egy felhasználót tiltólistára tehettek, illetve emiatt hoztuk össze a Biztonságos vásárlás szekciót a Segítség menüpontban.

A mai napon újabb három hasznos dolgot vezettünk be a csalók ellen:

1. Figyelmeztetés alkutételkor

Vásárláskor, alkutételkor figyelmeztetjük a felhasználókat a Felhasználási Feltételekben foglaltakra és arra, hogy nem állhatnak el a vásárlástól, ha megnyomják a gombot, kötelesek megvenni a terméket a kialkudott áron, különben a szabályzatunkon kívül a PTK-t is megsértik, tehát polgári peres eljárást indíthat ellenük az eladó.

2. Nem hitelesített telefonszámmal nincs vásárlás

A Beállítások menüben (alul) beállíthatjátok, hogy azok a felhasználók, akik nem hitelesítették a telefonszámukat, vásárolhassanak-e tőletek.

3. Negatív értékelésekkel nincs vásárlás

Szintén a Beállítások menüben azt is beállíthatjátok, hogy azok a felhasználók, akiknél az értékelések közt a pozitív visszajelzések aránya nem éri el az 50%-ot, vásárolhassanak-e tőletek.

Amint látjátok, folyamatosan dolgozunk mi is az ügyön, és szívesen vesszük a Ti ötleteiteket is, hogyan lehetne az oldalt még jobbá tenni. Ezeket elküldhetitek akár itt a fórumon - ha nem is minden nap, de néhány naponta ránézünk - vagy e-mailben (tech@alkupiac.hu), vagy pedig az Ötletdoboz segítségével (az oldal alján jobboldalt, az Egyéb címszó alatt található).

Üdvözlettel:
az Alkupiac kicsi, de lelkes csapata
  kisslaci  2011. március 06. 11:54  Direkt link
Igazad van,mert tényleg egy jó kis oldal lenne,de így el megy az ember kedve az egésztől.
  baszti216  2011. március 06. 11:36  Direkt link
Jó kis oldal lenne ez amugy csak a legnagyobb probléma amit már irtam nincs a negativ érékelésen kivül követezmény annak ha a vevö unalomüzésböl üt le valamit !:(((
  kisslaci  2011. március 06. 10:09  Direkt link
gondom bajom hogy a vásárlók nem jelentkeznek,miután a fizetésre kerül a sor.
Egy kicsit már kezd bosszantani.
Itt ez a divat járja?
  doni15  2011. március 03. 23:15  Direkt link
Tisztelt Adminok!
Lehet, hogy semmiségnek fog tűnni a kérésem, de már néhányszor okozott nekem kellemetlenséget a következő: A termék oldalán, ha üzenetet küldök leírom a termék árát és + jellel írom a postaköltséget. A plusz jel gépelésnél meg is jelenik, viszont mire rögzítésre kerül az üzenet már hiányzik. Én most már figyelek erre és betűvel írom ki, de másnál is előfordulhat, ami félreértésre ad okot. Ha esetleg nem gond nézzetek rá, hogy ez nálam helyi hiba, vagy általános. Köszönöm türelmeteket.
  Barbi 1971  2011. február 24. 14:14  Direkt link
Sziasztok!Na ez már nekem sok,vissza kelet ,hogy fizessek egy olyan varrógépnek az árát amiről tudtam ,hogy semmi baja.Valószínű,hogy a vevő abból újította föl a saját gépét,most a második semleges értékelésemet kaptam meg .Én tudom,hogy a termék kifogástalan állapotú amit elküldtem,de a vevő nem így látta és természetesen beszéltünk telefonon, én a valós dolgokat mondtam a termékekről.Nekem fontos az értékelés.És csodálkozom,hogy az ilyen értékelés után palira vesznek.Azért kaptam utoljára semleges értékelést mert füst szagú a termékem,nem is dohányzom.Segítsetek ,hogy lehet ezeket a dolgokat ki küszöbölni.
  baszti216  2011. február 23. 09:39  Direkt link
Tisztelt Adminok!
Most jártam ugy a 6/4 eladásból,hogy kamusok a vevök és szórakoznak ,unatkoznak .Leütik a terméket és nem jelentkeznek ,nem fizetnek talán ezzel kellene valamit tennetek ,x nega után felfüggeszteni öket mert dühitö az eladók számára és ök következmények nékül szivatnnak minket(eladókat) !!!
Hisz nem a játszótéren vagyunk!
Ezzel kezdjetek valamit lécci!
Üdv Rita
  margit8  2011. február 21. 11:29  Direkt link
Sziasztok.Két dologról érdeklődnék,azért itt mert ez a topik az unatkozó licitálókról szól és nekem ehez hasonló kérdésem lenne.Licitáltam egy termékre,kérdeztem is egy,két dolgot de mindennap feljövök és látom,hogy az eladó február-5-től nem volt fent.Így ugye választ is hiába várok és még alkudni sem tudok vagy ilyesmi.Ilyenkor mi a teendő?A másik kérdéem az lenne,hogy most hol találom azt a kis bigyót amikor egy terméket a kedvenceim közé szeretnék tenni.Lehet,hogy csak én nem találom de hiába keresem nincs,így ha valmit össze szeretnék hasonlítani vagy csak megfigyelném,hogy érkeznek rá alkuk,nem tudok.Előre is köszi a válaszokat.Margó
  pillango58  2011. február 16. 21:07  Direkt link
Vedd fel velem a kapcsolatot skype-on. A hívóm: pillango58
Próbálok segíteni.
  olbia07026  2011. február 16. 19:01  Direkt link
"eltűnt a pénzemmel"
ez alatt azt értem, hogy sem sms-re, sem e-mail-ra nem válaszol. sőtt, gyorsan leiratkozott több alkudozós oldalról. gondoltam, hogy a futárszolgálattal átküldöm neki, és várom vissza a jó terméket, vagy a pénzemet./sajnos a pénzemről csak akkor akar lemondani, ha a terméket a kezében tudja/ ahhoz képest, hogy magát becsületesnek mondta, elég hamar "meglógott"

a terméket magánszemélytől vettem, az adatlapon vadonatúj-nak hirdette meg. bármilyen telefonhoz, pda-hoz, bármihez csatlakozik amin van bluetooth érzékelő.
elromlani ez nem tud máshogy még akkor sem, ha földhöz verem. ez a termék nem bocsájt ki bluetooth jelet. eleve rossz volt. elvittem egy telefonos javítóba és Ő egy műszerrel megnézte. akkor derült ki a hibája ennek a headsethnek. pedig azt hittem, hogy ócska telóm van, nem tud csatlakozni. (pedig 7 különböző telefonhoz, és 15 különböző tipushoz próbáltuk ki.)
  pillango58  2011. február 16. 11:50  Direkt link
Kedves olbia07026 !

Ha kereskedőtől vetted, először is 7 napon belüli feltétel nélküli visszavásárlási kötelezettsége van. Az internetes kereskedelem szabályai szerint a saját költségeden kell visszaküldeni az árut, aminek vételi árát a kereskedő 30 napon belül köteles a részedre visszafizetni.
Vajon rendesen elolvastad az adatlapot? Minden benne volt, amire kíváncsi voltál?

Ez a kérdés vonatkozik természetesen akkor is, ha magánszemélytől vetted. Ha ő nem vállalt garanciát, akkor csak polgári peres úton próbálhatod bizonyítani, hogy hibás árut kaptál. De vajon hibás volt-e akkor is, amikor az eladó postára adta? Ezt szerintem csak szakértő tudná megállapítani, hogy műszaki hiba, vagy szállítás közben töréshiba történt.
Megfelelő volt a csomagolás? Stb. Kínos kérdések.
A helyzet az, hogy a vevők imádják, ha nagyon kicsi a szállítási költség. De hogy megfelelően-biztonságosan van-e csomagolva az áru, azzal nem szoktak foglalkozni. "Vállalom a felelősséget a sima levélért!" - szokták mondani. Ha pedig eltűnik a levél, szomorkodnak, mert a teljes pénzt elveszítették. "Postakész ajánlott borítékban kérem!" - szeretik ezt is hangoztatni a vevők. De ha az áru olyan, ami biztonságos csomagolást igényel, vagyis minimum bubis borítékot, máris kiesett a postakész boríték. Vagy - mint én - próbálja használni a postakész borítékot, viszont azon belül mindenféle segédanyaggal, dobozkával, díszdobozzal védi az árut. És ha hiszitek, ha nem, ez nekünk, kereskedőknek, pénzbe kerül.

Nagyon helyes, hogy számolod az utazásodat. Erről is meg szoktak feledkezni a vevők. Mi lenne, ha autóval, busszal, vonattal el kellene utaznia az áruházba, ott megvenné a kiszemelt árut, majd haza is kellene utaznia? Hát ez bizony idő és pénz. Az utazási költségnél mindig olcsóbb a postai- vagy futárdíj, az idő, amit megspóroltál ezzel pedig ki sem fejezhető talán pénzben.

Még egy kérdés: mit értesz az alatt, hogy az eladó eltűnt a pénzeddel együtt?
  olbia07026  2011. február 16. 11:00  Direkt link
sziasztok.
szeretném megkérdezni, szerintetek, ha vásárolok egy terméket és hibásan érkezik, köteles vagyok-e úgy visszaküldeni, hogy minden rám hárul...a plusz postaköltség, a csomagolás megvásárlása és hogy 17 megállót kell mennem a postához.
a termék már nem is éri meg a kialkudott árat, hiába engedett belőle.

így jártam
vettem egy headseth-et és lealkudtam postaköltséggel 2300ft-ért. hibás volt!! amikor az eladó azt mondta cseréli, vagy küldjem vissza majd egyszer csak visszaküldi a pénzem.
ilyenkor nem azt kéne, hogy előbb a pénz aztán küldöm a terméket - mint a vásárláskor?
meg, hogy Ő megbízható, nem csap be senkit.
BECSAPOTT, ELTŰNT! a pénzel együtt.
most azt csináltam: meghirdettem a terméket, és aki vállalja, hogy megveszi, annak kiadom az összes adatát - név, telefonszám, cím - mindent akitől én vettem. egyezkedjenek tovább Ők.
szemétség ide vagy oda. unom, hogy sokadszorra vágnak át itt is, ott is.
  doni15  2011. február 06. 18:08  Direkt link
T.Adminok. Köszönöm a választ. Ez tényleg így van az értékeléseim kettőt kívéve pozitivak, /hozzáteszem mind kettő másnak a hülyesége miatt/.A gond az, hogy egy negatív is el tudja riasztani a vevő, ezt már tapasztaltam. Egyébként én most sem találom a tiltólistát. Köszi.
  Alkupiac Admin  2011. február 06. 17:57  Direkt link
doni15, a negatív értékelést sajnos nem áll módunkban levenni - mert akkor mindenki ezt kérné tőlünk... de van mellette jópár pozitívad is.

pillango58, a gomb elveszett a nagy átalakítások alatt, de most, hogy jelezted, már elő is került :)
  pillango58  2011. február 05. 23:44  Direkt link
Gyerekek, most hol van a tiltólista? Nem találom :(
  doni15  2011. január 27. 00:07  Direkt link

Kedves Adminok! Nagyon dühös vagyok, aminek az az oka, hogy megkaptam az első negatív értékelésemet, ráadásul olyan adásvételért, amit már közel egy éve lebonyolítottam, meg is kaptam a terméket, sajnos mert a mérete miatt használhatatlan. Ennek ellenére elkészítettem róla a pozitiv értékelést, Nem tudtam mire vélni a dolgot, ezért felhívtam az eladót, hogy mi volt a problémája. Közölte velem, hogy tévedés /olyan hagnemben, amire úgy gondolom nem érdemeltem rá/ és lecsapta a telefont. Azt szeretném megtudni, hogy mit tehetek ilyenkor, mert fontos nekem, hogy milyen értékeléseim vannak? Kérlek válaszoljatok! Köszönöm.

  pillango58  2011. január 24. 13:01  Direkt link

30-as a teló? Mert akkor lehet például, hogy akcióban, részletre vette és mivel nem fizette, letiltották neki. Ez viszont szándékos csalás, tehát lehet menni feljelenteni.

  szabpet  2011. január 14. 16:52  Direkt link

Szerintem Rendőrség!

Lehet,hogy eleve lopott volt a telefon.

  olbia07026  2011. január 14. 15:45  Direkt link

 sziasztok

nagyon kéne a segítség. vettem egy telefont itt a piacon és úgy küldte el a pasi, hogy a telefon le van kódolva. így is 6000ft volt. a kikódolása +3000ft lenne. azért a készülékért pedig nem igen érné meg rákölteni még pénzt. felvettem a kapcsolatot az eladóval erre rögtön töröltette magát innen. mit tegyek? hiába írom ide a nevét, másikon fog bejelentkezni úgyis. 

  z-kata  2011. január 02. 18:46  Direkt link

Szia baszti2164

Tudom az a méreg ha valaki annyiban nem érdemesiti a másikat,hogy irjon egy sort -hogy bocs nem kell csak szorakoztam mikor alkudoztam.Most megint ott tartok én is hogy irtam leveleket a vásárloimnak,és ha holnapig nem irnak --- és ujra hirdettem a termékeket. Van akikre honapok óta várok ,elküldtem több levelet és sehol semmi. Most 2011-töl 2 hét lesz a határidő az akcio lebonyilitására. Aki adig nem jelentkezik az nem is fog. Ha  én veszek ,valamit én azt szerettem ,hogy minnél hamarabb megkapjam.Szoval várjál még egy kicsit ,hátha az ünnepek miatt nem jelentkezett. Kata

  baszti216  2011. január 02. 17:49  Direkt link

 Kedves Z-kata!

Amikor leütötte rögtön irtam neki már most 4 napja ,hogy nem is ir 3 e-mail után.Persze várok én ,söt ha irja,hogy x.y utal akkor akár még egy hónapot is mert mindenkinek lehetnek anyagi gondjai .Itt is adok egy hetet ha addig nem jelentkezik nem várok rá tovább.:(Hátha  más aukciós oldalon megveszik ...

Boldog Uj Évet és Sok sikeres Adás -Vételt!

Üdv Rita

  z-kata  2011. január 01. 15:56  Direkt link

Szia  baszti216! 3 napja?? Hát nyugotan várjál még a negával. (ha rám hallgatsz)Most voltak az ünnepek  pl szilveszter lehet söt biztos hogy a vevő nem ül a gép elött. Szerintem jelentkezni fog ,nézd meg az értékeléseit.  A 2 hetet általában kiszoktuk várni SÖT!!!! BUÉK z-kata

  baszti216  2011. január 01. 13:48  Direkt link

 leütöttek nállam valamit de 3 napja nem jeletkezik a vevö meddig várjak vagy köteles vagyok-e eggyátalán várni??Ahatok -e negativat  neki ha továbbra sem jelentkezik?

  baszti216  2010. december 22. 22:14  Direkt link

 Kedves Pillangó !Nagyon szépen köszönöm az infót, Kellemes Ünnepeket kivánok!

Üdv Rita

  pillango58  2010. december 22. 21:44  Direkt link

Szia! Üdvözlünk nálunk:)

Igen, minden alkuról fogsz kapni értesítést. És akkor is természetesen, ha valaki elviszi "kikiáltási áron".

  baszti216  2010. december 22. 21:37  Direkt link

 Sziasztok uj vagyok azt szeretném kérdezni,hogy kapok e .mailt ha alku érzik a cuccaimra??

Elöre is köszi !

Üdv Rita

  zserika  2010. december 20. 13:04  Direkt link

Üdvözlök mindenkit!

Csak hogy a másik oldal is képviselve legyen. Unatkozó eladók is vannak.

Petterson fedőnevű úr sem tudja mit akar. Hirdet, de   mégsem eladó a terméke.

Ki érti ezt?

Komolytalan eladó, tiltólistára való.

 

  zserika  2010. december 20. 13:04  Direkt link

Üdvözlök mindenkit!

Csak hogy a másik oldal is képviselve legyen. Unatkozó eladók is vannak.

Petterson fedőnevű úr sem tudja mit akar. Hirdet, de   mégsem eladó a terméke.

Ki érti ezt?

Komolytalan eladó, tiltólistára való.

 

  Barbi 1971  2010. december 19. 12:04  Direkt link

szia! De értettem ,csak nálam fordított a helyzet. Talán ha írsz az ügyfél szolgálatnak a problémádról,talán ők tudják a választ.  

  doni15  2010. december 18. 00:18  Direkt link

Szia! Félreértettél, kijelentkezni nem enged. A lányommal ketten használjuk a gépet és ha egyikünk bejelentkezik a másik nem tudja használni az oldalt.

  Barbi 1971  2010. december 17. 21:12  Direkt link

szia! Nem tudom mi a probléma ,de én ezért nem jelentkezem ki , mert utána nem tudok be lépni,mindig be jelentkezve hagyom. 

  doni15  2010. december 17. 18:57  Direkt link

sziasztok. Sajnos nálam megint jelentkezett a probléma, konkrétan, hogy nem tudok kijelentkezni az oldalról. Van valakinek ötlete miért van ez?

  z-kata  2010. december 17. 11:11  Direkt link

Sziasztok

AKIKRE HONAPOKAT VÁRTAM 

NEN SOKÁ  JÖNN A FOLYTATÁS 

klajuu

reni33

szidónia1979

sznoja

moncsi

  doni15  2010. december 15. 19:33  Direkt link

Sziasztok. Természetesen azzal probálkoztam napközben rengetegszer és nem sikerült Most többször is megpróbáltam és nem volt gond. Ha jelentkezne újra a probléma, megírom, köszi a választ.

  Alkupiac Admin  2010. december 15. 19:09  Direkt link

Sziasztok, más még nem jelezte a problémát, nálunk sem jelentkezik. A jobb felső sarokban levő kilépés gombot használjátok?

  doni15  2010. december 15. 12:34  Direkt link

T. Adminok! A lányommal közösen használjuk a számítógépet. Ő is használoja az Alkupiacnak. A napokban olyan problémánk van, hogy csak egyikünk tudja használni az oldalt, mert nem tud kijelentkezni, aki éppen használja. Van valami ötletetek, hogy ez miért van? Vagy talán nálunk van a hiba oka? Köszi

  doni15  2010. december 13. 13:54  Direkt link

T.Adminok. Köszi a segítséget, ez gyors volt.

  Alkupiac Admin  2010. december 13. 00:16  Direkt link

Már van is :)

Felül (a nagy keresőmező alatt) ha a részletes keresés linkre kattintotok, találtok (szintén felül) két fület: részletes keresés és felhasználó keresése. Nos, hát itt van.

 

  dudi15  2010. december 11. 12:59  Direkt link

Kedves Adminok!  Felhasználó szerinti keresés létezik az oldalon? Ha nem, meg lehetne oldani?

  pillango58  2010. december 11. 07:49  Direkt link

Kedves Adminok!

 

Maradok ebben a topikban, mert itt már több dolgot is "el tudtunk intézni egymással".

Nekem hiányzik egy funkció: mégpedig az, amikor az inaktív terméket újra akarom indítani, de nem tudom beállítani/módosítani a futamidőt. Ugyanis akár folytatom, akár újraindítom, futamidő az lesz, ami eredetileg volt. Most, hogy bevezettétek a 30 és 60 napot is, különösen a fix áras termékeknél célszerű lenne abban indítani az eladást. Ezt jelenleg (szerintem) csak úgy tudom megoldani, hogy újra indítom/folytatom a tételt (természetesen egyesével, különben honnan tudnám a sok közül, hogy melyikeken is akarom ezt a műtétet elvégezni), az aktív termék alapján készítek egy vadonatúj adatlapot - most már 60 naposban -, majd az eredeti tételt inaktiválom. Na és persze azonnal törlöm is az inaktív listából, hiszen ha egymás mellé kerül a két azonos tétel, nem fogom tudni megkülönböztetni, csak megnyitással.

Ugye, milyen bonyolult? Nos, tisztelettel várom a megoldást:)

R.

ui.: innen már csak egy ugrás az előre beállítható ismétlések száma, és a tervezett indítások időpontjának megadása:):):)

  pillango58  2010. december 11. 07:06  Direkt link

Na látod, arra még én sem jöttem rá. Szerintem nem lehet:(

  dudi15  2010. december 11. 00:14  Direkt link

Sziasztok! Segítséget kérnék. Tudja valaki hogyan lehet keresni felhasználó szerint.

  doni15  2010. december 10. 19:07  Direkt link

Ügyes vagy. Én a piacot régóta használom, de fogalmam sincs mi az a topic, hát még arról hogyan lehet megnyitni.

  shiny  2010. december 10. 18:31  Direkt link

Megtaláltam, sikerült.

  shiny  2010. december 10. 18:29  Direkt link

Szia

NEM, HANEM MINDENKINEK. ÚJ VAGYOK ITT, NYITOTTAM VOLNA ÚJ TOPICOT, DE  NEM TUDOM HOGY KELL.

  doni15  2010. december 10. 17:07  Direkt link

Bocsi, az előző üzenet is tőlem van, csak nem vettem észre, hogy a lányom van bejelentkezve.

  dudi15  2010. december 10. 17:06  Direkt link

Szia Shiny! Nekem szól az üzeneted?

  shiny  2010. december 10. 12:58  Direkt link

Termékeimet cserélem!

  doni15  2010. december 07. 21:16  Direkt link

Szuper, örülök a hírnek.

  Alkupiac Admin  2010. december 06. 11:01  Direkt link

Nos, sikeresen beüzemeltük a tiltólistát. Bővebb információt a GYIK menüpontban találtok róla (az utolsó kérdésnél).

 

  dudi15  2010. november 28. 20:52  Direkt link

Sziasztok! Örülök a hírnek. Köszönöm a gyors választ.

  Alkupiac Admin  2010. november 28. 20:19  Direkt link

Sziasztok, jó híreink vannak, a jövő héten élesítjük a tiltólista funkciót.

  Barbi 1971  2010. november 28. 18:47  Direkt link

sziasztok!  nekem is lenne nevem ,akikre csak várok,de hiába. 

  Barbi 1971  2010. november 28. 18:46  Direkt link

sziasztok!  nekem is lenne nevem ,akikre csak várok,de hiába. 

  doni15  2010. november 28. 17:37  Direkt link

Üdv. Adminok!

Érdeklődnék, hogy mikortól lesz tiltólista, lenne néhány jelöltem.

  z-kata  2010. november 03. 14:18  Direkt link

AKIKRE HONAPOKAT VÁRTAM (egyelöre ennyi)
toszki

dusika

szeretet2001

  pillango58  2010. november 02. 08:46  Direkt link

Kedves Sebe Andor!

Örülönk, hogy köztünk vagy, de a reklámra szerintem nem ez a megfelelő hely. Ráadásul konkrét adatokkal. Más aukciós oldalon nem csak moderálták volna már ezt a hozzászólásodat, de szerintem fel  is függesztettek volna:))

  sebeandor  2010. november 01. 20:45  Direkt link

Van olyan ismerősöd, aki szokott nézelődni a neten pl. karcsúsító termékeket keresgélve?

Csípőszorító, hasszorító, mellemelő … több méretben
Nézd meg online a kiválasztott terméket, mielőtt megrendelnéd!
22 kategóriába vannak besorolva a termékek.
Az itt feltüntetett árak nagyker árak /ezt csak 5 db-tól tudom biztosítani/
1-4 db rendelése esetén a mozgóreklámon feltüntetett ár + 250 Ft a termékek ára
Online vásárlás házhozszállítással.
http://barka.tk


sebeandor
andor_s@citromail.hu
+36303924708
 

  Barbi 1971  2010. november 01. 19:46  Direkt link

Köszönjük szépen ,tényleg angyalok vagytok ,reméljük beválik. üdv: Ildikó 

  Alkupiac Admin  2010. november 01. 18:56  Direkt link

Kedves Mindenki, kérésetek számunkra parancs, hamarosan lesz tiltólista. Kitartás!

:)

  pillango58  2010. november 01. 07:43  Direkt link

Kata, a tiltólista azért jó, mert nem tudja elvenni  a helyet másik vevőtől. Mondjuk az ajánlatával eléri az optimális összeget, de nem adod el neki, mert megbízhatatlannak tartod. Mit tudsz csinálni? Ezen az összegen nem tarthatod, mert nem sok esélye van, hogy valaki még rátegyen. Csak az ő ajánlatát nem veheted le, tehát marad az, hogy nulláról újra indítod, ezzel elvesztve az esetleges többi addigi ajánlattevőt.

Tehát az mindenképpen hasznos, hogy ezen a helyen megírjuk egymásnak a link felhasználókat, de a tiltólista okvetlenül kell, hogy ne tudjanak egy alkuba beavatkozni. Egyébként pedig az ajánlattevőre ha rákattintasz, megnézheted az addigi értékeléseit.

  z-kata  2010. október 31. 20:30  Direkt link

Kedves nefelejcs-d

100% san igazad van,ezt nem lehet megcáfolni. Ha valakinek kell valami az azon van hogy minnél hamarabb megkapja amit vásárolt.

Jo a tilto lista ,csak ott a másik elado nem tudja meg hogy kik azok a felhasználok akik csak szorakoznak

Azt mások nem látják,csak mi akik tilto listára teszük  a megbizhatatlan vevöket.

Én még most is azt irom,hogy ide nyilvános helyre irjuk ki azok nevét akik átvágtak bennünket.

Ha mindenki merné  megtenni (bár miért ne merné)hogy ide kiírná a nevüket,biztos kevesebben lennének.

Söt én a gyanus személyeknek lementem az eladni feltett termékeit is ,és higgyétek el egész érdekes dolgok történek.

Van olyan személy aki már a harmadik név alatt árulja ugyanazokat a dolgokat.

Érdekes dolgokat fedeztem már fel itt ,hisz ahogy mondani szokták -nem most vettek le a falvédöről.

Irjatok !! Jó éjt mindenkinek z-kata

  Barbi 1971  2010. október 31. 14:21  Direkt link

Igen ,azt hiszem ez lenne a megoldás ,én is annyi mindent eladtam ,csak még pénzt nem láttam belőle.

  Barbi 1971  2010. október 31. 14:20  Direkt link

Igen ,azt hiszem ez lenne a megoldás ,én is annyi mindent eladtam ,csak még pénzt nem láttam belőle.

  Barbi 1971  2010. október 31. 14:20  Direkt link

Igen ,azt hiszem ez lenne a megoldás ,én is annyi mindent eladtam ,csak még pénzt nem láttam belőle.

  Barbi 1971  2010. október 31. 14:17  Direkt link

Igen ,azt hiszem ez lenne a megoldás ,én is annyi mindent eladtam ,csak még pénzt nem láttam belőle.

  pillango58  2010. október 31. 12:01  Direkt link

Kedves Adminok!

Mindenképpen szükséges lenne tiltólista, hogy az eladók letilthassák magukról a megbízhatatlan vevőket!

Kérjük, oldjátok ezt meg! Úgy, ahogy minden aukciós oldalon, legyen itt is tiltólista.

Köszönjük a figyelmet!

  Barbi 1971  2010. október 31. 11:56  Direkt link

Sziasztok! Tényleg nem írtam neveket mert még mindig bíztam benne ,ha már ennyit váratót talán fizet.És még nekem van lelki ismeret furdalásom ,nehogy be csapjam, hogy újból árulom azt amit elvileg meg vett.De annyi nevet olvastam ,hogy meg rémiszt ,hogy ugyan ha meg vette a termékemet ,ugyan fizet-e .Ennyi felhasználó nevet meg sem lehet jegyezni,pláne ha meg is változtatja.Azért vagyunk fönt a termékeink kell mert elszeretnénk adni, nem azért ,hogy szórakozzanak velünk,meg hitegessenek,hogy ekkor vagy akkor fizetek.Valahogy ki kellene szűrni ezeket az embereket. A nevek akik engem már egy hónapja bohócnak néznek szasza8808  tompanem  aztán még nem tudom ,hogy a többivel mi újság ,bennük még bízom remélem nem csalódok.üdv. Ildikó 

  Alkupiac Admin  2010. október 31. 08:11  Direkt link

 Pontosan :)

  pillango58  2010. október 31. 07:58  Direkt link

Szerintem teljesen igazad van. A kapcsolatfelvétel nagyon fontos! Az már más kérdés, hogy esetleg a felek miben állapodnak meg (ja és persze azt tartják is).

Szerintem az üzemeltető az előző hozzászólással nem azt akarta hangsúlyozni, hogy hetekig kell várnia az eladónak, hanem azt, hogy ha hetekig várt hiába, vissza lehet tenni az árut eladásra negatív következmény nélkül.

Igaz?

  nefelejcs-d  2010. október 31. 00:28  Direkt link

Sziasztok!

Ne haragudj rám kedves Admin., de ezzel az észrvétellel nekem vannak fenntartásaim!

Minden tiszteletem a tiétek, az oldal szuper!

De!

Ha én egy potenciális vásárló vagyok, tudom mit akarok megvenni,kialkudom a vételárat, akkor miért kellene "pár hét" a kapcsolat felvételre?

Ha én valamit AKAROK vásárolni, akkor azon vagyok hogy minél előbb a magaménak mondhassam, használjam,gyönyörködjek benne, stb.

Azért veszem mert kell nekem!!!!!!!!!!!!!!!

És minél előbb, ha lehet!

Szerintem, vagyis ez az én tapasztalatom az, ha az a termék kell valakinek ,akkor kialkudja az árát, kapcsolatfelvétel, utalás,kézbesítés,és a legrosszabb esetben is max 1 hét, és mindenki boldog!

Ha nem így megy, ha többször kell írogatni, üzenni,sms-ezni, akkor valószínüleg az-az üzlet elvérzett!

Én ezt gondolom!

Akinek más a véleménye nyugodtan megcáfolhat!

Mindenkinek szép további szép napot!

Üdv: Tímea

  Alkupiac Admin  2010. október 30. 20:29  Direkt link

Sziasztok, szerintünk, ha pár héten keresztül nem sikerül felvenni a kapcsolatot a vevővel, nyugodtan rakjátok vissza a terméket - mi biztosan nem fogunk büntetni ezért.

  z-kata  2010. október 30. 19:06  Direkt link

Kedves Barbi 1971! Neveket nem irtál !! Légyszi azokat is ird le,mert igy nem tudjuk,kik a szorakozott alkudozok. Kata

  Barbi 1971  2010. október 30. 17:38  Direkt link

Barbi 1971 vagyok,Sziasztok ,én is fel vagyok háborodva már egy hónapja várok a pénzemre ,és sehol semmi.Se pénz se válasz.Nem mertem újból fölrakni a cuccokat mert arra vártam ,hogy hátha jelentkezik, de semmi.Nem értem mi a jó neki ebbe ,hogy vásárol ,de fizetni nem akar.üdv.Ildikó 

  [törölt felhasználó]  2010. október 13. 17:51  Direkt link

Sziasztok!

Nekem andrea38 augusztus 19.-től egyáltalán nem válaszol.

-vica61/piskoeva/  igérgetés után sem válaszol./Két alkalommal emailban felvettük egymással a kapcsolatot ./.Azóta se kép se hang.

  z-kata  2010. október 12. 14:36  Direkt link

Szia nefelejcs-d!

Ha van még folytasd. Én is várok még pár napot és folytattom.

  nefelejcs-d  2010. október 12. 09:18  Direkt link

Sziasztok!

Itt van a következő "unatkozónk"!

Ő is csak halgat,hiába kerestem,nem reagált semmire!

Meguntam, negatív értékelés,feketelista!

felhasználónév: k_ocsi

Csak azt nem értem, hogy miért játszanak mások idegeivel ezek az emberek?

Nincs jobb szórakozásuk, mint kamuból alkudozni?!

Ez itt ,nem az ovi!

Na mind1, de valószínű lesz még egy-két ilyen!

Mindenkinek további szép napot!

Üdv: Tímea

  z-kata  2010. október 11. 19:53  Direkt link

Sziaztok! Napok óta irom,hogy  sorolom fel azokat a neveket akik nálam alkudoztak ,és nem jelentkeztek nem utaltak. Mindig csak vártam,HÁTHA  utalnak. Irtam a leveleket az oldalukra ,emailban,de sehol semmi.Majd most ha megkapják a negát!!! Ilyenkor mindig van válasz!!Ugy hogy  vége a könyörgésnek és itt a fele a névsornak .Még várok pár napot utána folytattom.

TI IS IRJÁTOK LE SEGITVE EZEL MÁSOKNAK:

Akik nálam alkudoztak,nyertek utána sehol semmi.

agnes1970 elöször irt utána kámfor

Andrea38 62- értékelés

kinga80 utolsó belépés:szeptember 05.

fashion 11 utolsó belépés:szeptember 16

rajmi18  utolsó belépés:október 07. belépett de nem jelentkezett

attillaa70 utolsó belépés:szeptember 05.

Lola55 csak utánvét

oldalamon rajta NEM küldök utánvét semmit

gildia  utolsó belépés: augusztus 28

dkarolyne [törölt felhasználó]lelépett

 

  z-kata  2010. október 05. 13:23  Direkt link

Sziasztok! Este sorolok fel egy pár felhasználot akit kerüljetek,mert még válaszra sem méltat,(nem hogy utaljon) az alkudozás után.Nem várok tovább értékelek és hirdettem ujra az egyszer már eladott dolgokat. Hát tényleg nevetséges emberkék vannak.

  pillango58  2010. szeptember 27. 10:37  Direkt link

Köszönjük, hogy elmondtad. Tiltólista híján itt van lehetőségünk másokkal tudatni, a kellemetlenségeket.

Megmondom őszintén, én nem hajtom ennyit a vevőt. SMS-t küldeni? Még én fizessek, hogy ő vásárolhasson? Ha nem válaszol 2-3 levelemre, már megy a negatív és teszem vissza az árut alkura, hiszen lehet, hogy ez idő alatt elveszítem a valódi vevőt!

  nefelejcs-d  2010. szeptember 26. 23:08  Direkt link

Sziasztok!

Bocsánat hogy beleszólok a beszélgetésbe, de nem volt időm végigolvasni az egész fórumot!

Nem tudom volt-e valakink ezzel a vásárlóval dolga, de ezt nem hagyhatom már szó nélkül!

Róla van szó:: Felhasználónév: hidvegi100

A helyzet a következő.....:A megnyert alkut követően írok neki e-mail-t 3-4-et, sms-t 2-t! Mindha a láthatatlan embernek írtam volna!

Írtam neki, hogy ha meggondolta magát, írjon vissza egy mailt hogy nem kell az áru és újra indítom,de semmi!

Felveszi a mailt, és arra nem képes hogy leüssön pár betüt, "kösz nem kérem" mert még ehhez is ...............................................

Bocs de felhúztam magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És ilyenekkel üzletelünk?

Az alapvető inteligencia is hiánycikk náluk!!!!!!!!!!!!!!!

Kellene már egy fekete lista!!!!!!!!!!!!!!!

Na mind1 csak szólni akartam hogy mindenki vigyázzon!

Sziasztok!

Tímea

 

 

  pillango58  2010. szeptember 26. 16:56  Direkt link

Fenntartom, hogy az eladó nagyon nem volt korrekt!

1./ nem közölte veled a pontos postaköltséget.

2./ amikor kiderült, hogy nem elég az összeg, nem egyeztetett veled, nem kérte a különbözetet, hanem a hozzájárulásod, engedélyed nélkül utánvéttel küldte el neked a termékedet.

Feltétlenül írjál neki és kezdjetek tárgyalást. Én, aki évek óta keményen aukciózok, vállalkozó vagyok, soha nem tennék ilyet senkivel. Mondjuk egyébként sem vállalom az utánvétet, mert én nem fizetek senki helyett, ha esetleg közben meggondolná magát, vagy ne adj isten lebetegszik.

Szóval harcolj meg az igazadért!

  olbia07026  2010. szeptember 25. 20:56  Direkt link

 sziasztok.

az eladó csak annyit irt, hogy a megnyert táska értéke 1200ft. ezt utaljam át neki CIB számlán, addig nem is küldi a terméket. én átutaltam (bementem a helyi kis postára és érdeklődtem az árakról, mennyibe fog kerülni a x gr táska).küldtem a +300ft postaköltséget is. igy a pontos átutalás 1500ft volt. de több lett 280 forital igy most nem adják át a táskát a postán. 

én úgy tudtam, hogy az utánvét az azt jelenti, hogy akkor fizetem a terméket is, amikor megérkezett hozzám és a piros papírkán aláírom. akkor utána kapja meg a lóvét a feladó. 

  pillango58  2010. szeptember 25. 16:40  Direkt link

Azért ne szálljunk el annyira az "ajánlott" levéltől. Sajnos az is eltűnik néha (képzeljétek, én a fiamnak vettem valami elektromos kütyüt, ajánlva küldték és buktunk 4000 Ft-ot!). A szabály szerint ha az ajánlott levél bizonyíthatóan elveszett, a posta a feladási díj többszörösét adja kártérítésül. Most ebben nem vagyok biztos, vagy háromszorosát vagy ötszörösét. (Át fogom nézni a 2003. évi CI. törvényt - postatörvény -, de ti is megtehetitek:)) Tehát nagyon óvatosan gondolkodjatok a postáról. Ezért van, hogy ha tőlem már 2 tételt, ékszert vesznek, már csak futárral vállalom. Mert ha feladsz egy levelet 400 Ft-ért, mondjuk háromszorosát adják vissza = 1200 FT, de előzőleg a "Tudakozvány" benyújtásakor fizetnie kellett az eladónak azt hiszem 580 Ft-ot, akkor 1200-580=620 Ft-ot tudsz visszaadni a vevőnek, és ha olyan számlád van, ahol nem ingyenes az utalás, akkor még levonod az utalás díját is, jó, ha nullára kijön az összeg. Ugyanakkor mondjuk 4000 Ft-os áru volt a borítékban. (Mivel az eladó bizonyítottan eleget tett kötelességének, feladta a terméket, ezért a tudakozvány és az esetleges utalási díj a vevőt terheli, már ha kívánja a Tudakozványos eljárást!)

Szóval: jobb, ha tértivevénnyel, vagy a Pe-Po Fuvar-, boyszolgálattal szállíttatjátok, mert ott 100%-os a kártalanítás, 50e Ft-ig még a biztosítást is átvállalják! És nem bújnak ki a felelősség alól a "Postaládába kézbesítve" bejegyzéssel, mint oly sokszor a magyar posta:(

  pillango58  2010. szeptember 25. 16:21  Direkt link

Figyu! A postai utánvét 1200 Ft! Tehát nem a vételárat fizeted újra, hanem az utánvétért fizetsz ennyit! Ha jól értem a helyzetet, a postai díjat nem utaltad át, csak az áru árát. Így az eladó - ha jól értettelek, szerintem nem túl korrekt módon - nem kérte, hogy utald át a postaköltséget is, hanem egyszerűen utánvéttel feladta, hogy így szedje be a postadíjat.

  z-kata  2010. szeptember 25. 15:53  Direkt link

Szia Nem értem,ha egyszer átutaltad a pénzt az eladó miért küldte utánvéttel,a legdrágább postázásal.Az utánvét tartalmazza a postadijat+a csomiban lévö árák árát stb.

Ha ajánlottad kéred a csomit akor ha netán elvész a csomi és nem kapod meg akor az eladonak kötelessége neked a postaköltséget+ a vásárolt termék árát (amit utaltál neki)vissza utalni,mivel az elado tudja igazolni a csomi feladását a feledovevényel,és öt kártalanitják.Természetesen elöször a cimzetett megkeresik aláíratják,hogy nem kapta meg a csomit.

A sima és az elsöbbségi levélnél csominál ha elveszik a csomi sajnos nem lehet kerestetni az a vevő kárja

Ezért biztonságos az ajánlott küldemény és mint a táblázat is mutatja csak 215ft-al több

 CSOMAG   990ft
     

100 g-ig:

325 ft

140 ft

250 g-ig:

390 ft

175 ft

500 g-ig:

530 ft

315 ft

750 g-ig:

730 ft

515 ft

2 000 g-ig:

870 ft

655 ft

Csak javasolni tudom neked beszéld meg az eladoval,hogy az általad átutalt pénzt  + az utávét többletköltségét utalja vissza neked,és abban az esetben fizesd ki a postásnak a kért összeget. Biztos belemegy mert ha nem veszed át a csomit vissza viszik és

  olbia07026  2010. szeptember 25. 15:27  Direkt link

 SEGÍTSÉGET KÉREK, NAGYON FONTOS!!!

Ma kaptam egy csomagot. Természetesen utánvéttel jött. Viszont addig a postás nem adja át, amíg ki nem fizetem a papíron szereplő összeget. Amin rajta van a (megnyert és már bankszámlán kifizetett) termék ára + a postai utánvét.
Vagyis 1200forint + postai utánvét 580forint = 1780ft.
Már egyszer átutaltam a pénzt CIB számlára a tulajnak. Most úgy állok, újra ki kell fizetnem az egészet, ha a gyerekemnek kell a táska + óra?
Viszont ha az eladó (vagyis itt feladó) nem írja rá a csomagra az értéket, és az elvész? Akkor fújhatom a pénzt is, az árút is?

nem értem, mit tegyek?

  [törölt felhasználó]  2010. szeptember 22. 21:28  Direkt link

Csodálatosak az ALKUPIAC csapata!

Köszönjük nagyon! SZUPER  JÓ LESZ ITT MINDEN!

Üdv:További nagyon sok sok sikereket kívánok!

  Alkupiac Admin  2010. szeptember 22. 10:20  Direkt link

 Upsz... mostmár működik. :)

  z-kata  2010. szeptember 22. 09:10  Direkt link

Sziasztok! Nekem is ezt irja ki

404 - Hiba, a keresett oldal nem található!

  pillango58  2010. szeptember 22. 09:08  Direkt link

Kedves alkucsapat!

 

Próbálom az üzenetek törlését, de nem sikerül. A piros X-re kattintás után a következő üzenetet kapom:

404 - Hiba, a keresett oldal nem található!

"Lehet, hogy elírta a címet vagy az oldal már nem szerepel adatbázisunkban. Az alábbi oldalakon találhat segítséget a keresett tartalom megtalálásához:"

Ugye nem úgy fog működni, hogy minden egyes törlés után átugrik a főoldalra, ahonnan a következő törlés céljából újra át kell lépni az Üzenetek oldalra? :) Szerintem maradjon ott, amíg végeztünk a törlésekkel, s akkor majd a felhasználó oda lép tovább, ahova akar...

Köszönjük!

 

  pillango58  2010. szeptember 22. 09:00  Direkt link

Szia alkucsapat:)

Egyszerűen imádom, hogy minden fontos ötletet, javaslatot megfontoltok, elfogadtok és megvalósítjátok. Köszönjük!

  Alkupiac Admin  2010. szeptember 22. 08:58  Direkt link

Szia lala,

egészen eddig nem volt ilyen funkció, de mostmár van: az üzenetek jobb felső sarkában található törlés gombbal (piros X) lehet törölgetni.

Üdv:
az Alkupiac csapata

  [törölt felhasználó]  2010. szeptember 20. 12:51  Direkt link

Sziasztok!

Segítsetek,hogy kell törülni az üzeneteket!

Üdv:Köszi

  pillango58  2010. szeptember 19. 13:35  Direkt link

Hú Kata, ugyanezeket akartam írni:)

Egy pillanat alatt átfutottam és töröltem a fölösleget!

 

Köszönjük alkus fiúk, jó veletek együtt dolgozni!

  z-kata  2010. szeptember 19. 13:33  Direkt link

Kedves Adminok!!

Nagyon klassz .Kiprobáltam és piff puff tünik el a süllyesztöben a sok felesleges dolog .Sokkal átláthattobb lesz  az oldal. Mégegyszer Köszönjük. Kata

  z-kata  2010. szeptember 19. 13:28  Direkt link

Kedves Adminok !

Köszönjük .Ti egy szárny nélküli angyalok vagytok!!

z-kata

  Alkupiac Admin  2010. szeptember 19. 13:08  Direkt link

Kedves Mindenki!

Mivel többen is kértétek, így ma elkészítettünk egy apró, de hasznos funkciót: az eladott termékek közül mától lehet törölni (csak rá kell kattintani a "véglegesen törlöm" gombra).

Üdv.: az Alkupiac csapata

  z-kata  2010. szeptember 19. 12:30  Direkt link

Szisztok Kedves hozzá szólok.

pillango58 Rozsika most már tudom ki vagy ,hisz már többször találkoztunk. Tudom tapasztaltam én is ,hogy mindenütt vannak linkocki emberkék.

Szabpet hát szioka! Téged is vágtak át ezek szerint. Szerintem ez a fórum,lehet segit abban ,hogy az unatkozok egy picit  maradjanak a babérjaikon,és ne szorakozannak.

Az adminok nekem is válaszoltak minden esetben ,söt a forumot is felvetettem, ,és tessék már kész is .Szerintem ez a piac ha beindul klassz lesz.

Mindenkinek sikeres alkudozást Kata

 

  pillango58  2010. szeptember 19. 12:08  Direkt link

Drága Katám!

Még a hagyományos, "menő" aukciós oldalakon is előfordul, hogy linkeskedik valaki. Itt meg pláne bepróbálkoznak, ez sajnos kikerülhetetlen. Azt viszont e-mailben már én is megkérdeztem az alkupiacos fiúktól, hogy miért nincs és mikor lesz tiltólista? Addig is, míg be nem szerez magának egy új SIM-kártyát egy új regisztrációhoz a tiltani kívánt felhasználó, legalább nem tudna zaklatni minket.

Itt a fórumban pedig szerintem van lehetőségünk arra, hogy a gyanús, vagy visszatérő link, esetleg sumák felhasználókról beszéljünk. Több szem többet lát, nem árt, ha figyelünk egymásra. Ez különösen vonatkozik azon eladókra, akik hajlandók utánvéttel is elküldeni az árut. A kereskedő még csak-csak leírja költségként az át nem vett utánvét költségeit, de aki magánszemélyként bevállalja az utánvétet, ezerszer ellenőrizzen:)

Most, hogy említed az "Eladott termékeim" törölhetőségét, belenéztem az én listámba. Bizony van olyan tétel, ami háromszor is szerepel benne:) Ami azt jelenti, hogy kétszer átvágtak, a harmadik üzlet jött lére valójában.

Mondjuk engem nem zavar ez a lista, néha jó is belenézni (legalábbis így kereskedőként), de szívesen törölném én is az ismétléseket. Előbb-utóbb persze az ősrégi eladások abszolút feleslegessé válnak számomra is, és mivel sorszámozva vannak a tételeim, bizony útban lesznek ezek. Szerintem az üzemeltető is fel fogja ismerni, hogy törlési lehetőséget kell adni a felhasználóknak, mivel ez jelentős kapacitást szabadíthat fel majd a rendszerben.

Egyébként én eddig maximálisan elégedett vagyok az üzemeltetővel, kérdéseimre választ kapok, sőt, ami fontosabb: megoldást!

Köszi Kata, hogy értesítettél az oldal indulásáról, örülök, hogy regisztráltam. (Hogy  tudd, kinek írtál: Rózsika)

  szabpet  2010. szeptember 19. 11:29  Direkt link

Én ugyanígy jártam már 9 termékkel,hogy lealkudta de "hol volt-hol nem" eltünt az alkudozó.
Nem válaszol,válaszra sem méltat.
Én sem tudom törölni az "eladott" termékeket.
De ugyanakkor visszatettem.
Nem tudok kihez panasszal fordulni.Hiába ingyenes a felrakás...meg stb....
Köszönöm a leveled és az enyémet is csatolhatod.
Üdvözlettel:
"szabpet" felhasználó
 

  z-kata  2010. szeptember 19. 10:17  Direkt link

Sziasztok ! Nagyon örülök ,hogy megnyilt a fórum.Legalább itt lehet irni a gondokról problémákrol jó dolgokról és mindenről.

Én is több emailt kaptam,már hogy vigyázz Kata mert ez... az csak szórakozik alkudozik utána sehol semmi,eltűnik.

Sajnos jártam igy nem is egy ilyen hol volt hol nem volt nyertessel és tudom rajtam kivűl többen.

Szeretném ha az adminok válaszolnak :

1 Mi lesz az ilyen sok - felhasználoval?

2 Az ilyen megalapozott  több - felhasználok nevét kilehet-e irni ?

3 És az eladtam oldalrol hogyan lehetne törölni az akciokat ?

Ha veletek is szorakoztak IRJATOK!!.jobb még most az eljén ,mert szerintem ez ALKUPIAC és nem játszótér!

Köszönöm ,hogy végig olvastad z-kata

Csak belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Lépj be vagy regisztrálj!