Tippek a biztonságos vásárláshoz

Mire figyelj az oldal használata során?

A biztonságos jelszó

Regisztrációkor a rendszer automatikusan generál számodra egy jelszót, amivel beléphetsz az Alkupiacra. Érdemes ezt a jelszót az első belépéskor megváltoztatni. Mire érdemes figyelni jelszóválasztáskor?

  • jelszavad ne egyezzen meg a felhasználóneveddel,
  • jelszavad ne egyezzen meg semmilyen más internetezés során (például levelezéskor) használt jelszavaddal,
  • jelszavad tartalmazzon kisbetűt, nagybetűt, és szám karakterekt is

A jelszó védelme

Jelszavadat soha, semmilyen körülmények között ne add ki senkinek, így megelőzheted, mhogy más jogosulatlanul használja felhasználói fiókodat. Ha nyilvános helyről jelentkezel be, kapcsold ki az internetes böngészők által felkínált felhasználónév- és jelszó megjegyzési funkciót.

A számítógép védelme

A személyi számítógépekre védelmi programokat kell telepíteni. Javasoljuk saját biztonságod érdekében, hogy vírusvédelmi programot, kémprogram kereső- és irtó programot, továbbá személyi tűzfalat (ez egyes operációs rendszerekben tartozék) egyidejűleg használj számítógépeden. Gondoskodj ezek adatbázisainak naprakész frissítéséről is.

Mire figyelj, ha létrejött köztetek a megállapodás?

A sikeres tranzakciót követően az alábbi adatokat küldjük el partnerednek: név, e-mail cím, telefonszám.

A kapcsolatfelvétel során kizárólag azon személyes adataidat bocsásd a másik fél rendelkezésére, amelyek az áru átvételéhez feltétlenül szükségesek.

A kapcsolatfelvétel során soha ne add meg jelszavadat, illetve bármilyen banki, bankkártyás tranzakcióhoz szükséges személyes azonosítódat (pin kód, cv2 kód, online banking belépőkód, azonosító és/vagy jelszó). Ha valaki a fenti adatok bármelyikét kérné tőled, kérjük azonnal értesítsd ügyfélszolgálatunkat!