Az Alkupiac egy igazi piac virtuális változata, ahol ugyanúgy, mint a piacon, a vásárlók alkudoznak az eladókkal a kínált termékekre. Eladó holmijaidat egyszerűen feltöltheted és árusíthatod. Érdemes eladó termékeidet feltölteni az Alkupiacra, havonta akár háromszázezren is láthatják azokat.

Licitálás helyett alkudozás

Más hasonló oldalakkal szemben nálunk licitálás helyett alkudozás történik. Hogy mi a különbség? Licitáláskor egy kiindulási ár van, amire aztán a jelentkezők egyre magasabb ajánlatot adnak (vagy nem). Az Alkupiacon ezzel szemben alkudozás folyik az eladóval: az eladó meghatároz egy árat, a vevők ajánlatokat adnak rá, az eladó módosíthat is az áron, lejjebb is viheti, tehát alkudozhat a vevőkkel, akár egy piacon.

Alkudozás: jobb a vevőnek, jobb az eladónak

Az alkudozással mindkét fél jobban jár. Az eladó azért, mert rizikómentesen eladhatja a terméket annyiért, amennyiért szeretné, szemben azokkal a licitálós oldalakkal, ahol esetleg kevés licit érkezik és kénytelen eladni a terméket mélyen áron alul. A vevők is jól járnak, mert az eladó bármikor lejjebb viheti az árat és sosem mennek fel az árak irreálisan magasra.

Rugalmasabbak vagyunk

Más hasonló oldalaknál az Alkupiacon bevezetett alkudozós rendszer rugalmasabb: nem büntetünk azért, ha más oldalakon is árulod ugyanazt a holmit, ha máshol sikerül eladnod, bármikor törölheted az Alkupiacról. Azért sem jár büntetés, ha a termékleírásba beleírod az elérhetőségeidet és a terméket végül a "rendszeren kívül" adod el. Mi nem a pénzedet akarjuk, hanem egy szerethető virtuális piacot felépíteni.

Nem kell jutalékot fizetned

A hasonló oldalakkal ellentétben nálunk nem kell jutalékot fizetned eladott termékeid után. Bármennyi terméket feltölthetsz, eladhatsz!

Ingyenes regisztráció!

Nem kell regisztrációs díjat fizetned, nem kell termékenkénti listázási díjat fizetned, sőt, az eladott termékeid után jutalékot sem kell fizetned.

Nálunk eladás és vásárlás esetén sem kell jutalékot, sem egyéb díjakat fizetned.

Termékeidet tömegesen, egy Excel táblázatban is feltöltheted!

Megspóroljuk az idődet! Eladó termékeidet nem kell egyesével feltöltögetni, azokat egyben, egy Excel táblázatban is feltöltheted!

Webshopot üzemeltetsz? Kösd össze az Alkupiaccal!

Amennyiben webáruházat üzemeltetsz, nagyszerű hírünk van számodra: ha készítesz (vagy készíttetsz a programozóddal) a webshopodhoz egy egyszerű XML kimenetet, annak segítségével elérhetővé teheted a teljes árukészleted az Alkupiacon. Ez a funkció csak a boltként regisztrált felhasználóink számára elérhető.