Az Alkupiacon lehetőséged van a termékeidet tömegesen feltölteni, azaz nem kell egyesével, minden egyes terméknél külön kitölteni a termékfeltöltő űrlapot. De hogyan is működik ez?

1. Excel táblázat feltöltése

Készíts a termékeidről egy Excel táblázatot, benne bármennyi termékkel. A táblázat minden egyes sora egy-egy termék lesz, mihez beírhatsz termékleírást, árat, de akár képlinkeket is megadhatsz. Ha elkészültél, akkor az egészet egy mozdulattal, egyben feltöltheted. Tovább »

 

2. Webshopot üzemeltetsz? Kösd össze az Alkupiaccal!

Amennyiben webáruházat üzemeltetsz, nagyszerű hírünk van számodra: ha készítesz (vagy készíttetsz a programozóddal) a webshopodhoz egy egyszerű XML kimenetet, annak segítségével elérhetővé teheted a teljes árukészleted az Alkupiacon. Ez a funkció csak a boltként regisztrált felhasználóink számára elérhető. Tovább »

Tömeges feltöltéssel csak fixáras termékek tölthetők fel, így elkerülhető, hogy minden egyes tömeges feltöltéskor elvesszenek a már megtett ajánlatok.

Az alábbi gombokra kattintva elolvashatod a teljes technikai leírást:

Tömeges termékfeltöltés Excel táblázat segítségével Webshop összekötése XML segítségével Ingyenes regisztráció boltoknak