Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

retro Sport Presso készlet

Ékszer, Régiség, Kézműves/Régiség/Egyéb

Eladó egy retro Sport Presso kávéfőző készlet, saját használati papirjával,többit a fotókról.szállitás a postai dijszabás szerint.

5.000 Ft

Retro játéktank (trafikáru 70-es évek)2

Sport, Játék/Játék/Kiskocsi, jármű

Eladó egy retro ritka trafikáru játéktank (70-es évek, rugós lövésű).többit a fotókról,szállitás a postai dijszabás szerint.

3.000 Ft

szöges nyakörv fém póráz

Háziállat, Mezőgazdaság/Kisállat, Kisállateledel, Kisállat kiegészítők/Kisállat kiegészítők, Állatriasztó

Eladó egy használt szöges nyakörv fém pórázzal komoly kutyára,többit a fotókról,szállitás a postai dijszabás szerint.

4.000 Ft

használt 6 személyes Zsolnay étkészlet

Ékszer, Régiség, Kézműves/Régiség/Antik kerámia, kristály, porcelán

6személyes Zsolnay porcelán étkészlet, használt, de igen megkímélt állapotban.Hibátlan, repedés mentes, festés, aranyozás nem kopott.

150.000 Ft

retro NDK müködő metronóm

Film, Zene/Hangszerek/Egyéb

Eladó egy retró Made in German Democratic Republic gyártású müködő metronóm,többit a fotókról,szállitás a postai dijszabás szerint.

5.000 Ft