Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

Kiadó lakás 11.ker. Újbudán FIZETŐVENDÉGLÁTÁS

Ingatlan/Bérlés/Lakás

Magán szállás (Fizetővendéglátás) keretében kiadó egy önálló, hangulatos, barátságos, zöldövezeti, földszinti bútorozott 30 nm lakás. További infok: ALLE-től 3 buszmegálló, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, ágynemű, rezsi, gyors saját wifi az árban. Napi ár 10.000,-Ft + IFA, hosszabb távra jelentős kedvezmény

10.000 Ft

ELTA MP3 DISCMAN

Elektronika/DVD, Blu-Ray, Házimozirendszer, Hi-fi komponens/CD lejátszó, Lemez lejátszó, Audio lejátszók

ÚJSZERÜ KARCMENTES ÉS MÜKÖDÖKÉPES ÁLLAPOTBAN. FÜLHALLGATÓVAL ÉS UNIVERZÁLIS TÁPEGYSÉGEL

3.000 Ft

SONY D-E351 CD-WALKMAN

Elektronika/DVD, Blu-Ray, Házimozirendszer, Hi-fi komponens/CD lejátszó, Lemez lejátszó, Audio lejátszók

Gyüjtöi karcmentes és müködöképes állapotban. Lejátszik irt CD-R/RW lemezeket is. Fülhallgatóval és univerzális tápegységel.

2.500 Ft