Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!


Legfrissebb hirdetések

Zeta bárszék

Otthon, Gépek, Szerszám//

Eladó a képen látható Zeta bárszék. A textil(mű)bőr felületet sérülésmentes, nincs kirepedezve. Vastag kényelmes puha ülőfelület! Még repedezés sem kezdődött a párnán vagy a varrásoknál. A krómozott fém váz korrodálódott pöttyökben. Fotókon a mértéke jól látható. Bárszék ára újonnan kb. 13ezer Ft http://www.argep.hu/main.aspx?suche=zeta%20b%C3%A1rsz%C3%A9k Átmérő 35 cm, magasság 75 cm A széket autóval \\\"bárhova\\\" elviszem (megbeszélés szerint ésszerű km határokon belül)... Ára: lásd oldalt + ingyenes házhoz szállítás

5.000 Ft

60x120 fa gyerek kiságy Brendon

Baba & Mama//

Eladó ez a 60X120 fenyőfa kiságy matrac nélkül! Nagyon jó állapotban van, nincs megrágva, a rudak sincsenek kilazulva. Brendon bababoltba vásárolt saját márkás termék. A kiságy jelenleg Budapesten található, de megoldható az ágy átvétele Kiskunhalason is! Budapest és környékén ingyen házhoz viszem az ágyat! És még az sem baj, ha a helyszínen azt mondod \\\\\\\\\\\\\\\"bocs még sem kell\\\\\\\\\\\\\\\". Ára: lásd oldalt + ingyenes szállítás

15.000 Ft

telefonok eladók

Számítástechnika//

Faxpapíros és üzenetrögzítős telefonok eladók

0 Ft

szekrénysor eladó

Otthon, Gépek, Szerszám//

Megkímélt állapotban szekrénysor eladó!

20.000 Ft

Gumihengerek -25 mm átmérőjű,.380 mm hosszú,3 darab . ,

Elektronika//

Gumihengerek -25 mm átmérőjű,.380 mm hosszú,3 darab,kifogástalan állapotban.Röntgenfilm előhívóban voltak.Az ár darabár,posta ok.

400 Ft